0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 – VV Zwammerdam 1 (2-2)

Rohda’76 1 – VV Zwammerdam 1 (2-2)

Door Beheerder | 14 november 2011 | Nieuws

14-11-2011 19:37

Vandaag stond qua prestige misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma: de thuiswedstrijd tegen Zwammerdam.
Opstelling: Jeroen Kok, Marius Reijsbergen, Jan-Willem vd Marel, Maarten Frouws, Mark v Barneveld, Joost Kwakernaak, Jaap Veldhuijzen, Arnoud Troost(c), Nick Winkel, Chris Nap, Wim vd Neut.
Wissels: Niels Uithol, Max Heij, Joel Branger, Leendert Vooijs.

Na een vertraging van een half uurtje, omdat volgens de scheidstrechter de belijning niet goed zichtbaar was en deze eerst bijgewerkt moest worden, trapten we af om 15:00.

In de 1e helft gebeurde er vrij weinig. Het voetbal was van beide kanten erg slordig. Zwammerdam was iets beter en feller en dus werden wij wat achteruit gedrongen. Grote kansen leverde dit echter niet op.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of werd al gescoord. Na slordig balverlies op het middenveld kon Zwammerdam snel schakelen en zetten ze met een pass over de verdediging hun aanvallende middenvelder oog in oog met Jeroen (0-1). Wij hadden hier echter meteen een antwoord op. Na een combinatie op het middenveld werd Chris diep gestuurd en scoorde hij vanaf de 16 meter in de verre linkerhoek (1-1). Halverwege de 2e helft kwamen we op voorsprong. Wim stuurde Chris aan de linkerkant de 16 in. Chris hield het overzicht en zag Marius, die met een noodgang helemaal vanaf zijn rechtsback positie kwam, die bij de 2e paal binnenschoot (2-1). Zwammerdam ging op jacht naar de gelijkmaker en was er een aantal keer vlakbij. De paal en een aantal goede reddingen van Jeroen voorkwamen dit. Toch kwam Zwammerdam tien minuten voor tijd op gelijke hoogte. De nr. 10 van VVZ kopte een bal door op de spits die vrij op Jeroen kon aflopen (2-2). Helaas hing er een sterke geur van buitenspel aan deze goal, maar de scheidsrechter wilde hier niets van weten. Zwammerdam kwam nog het dichtst bij de overwinning nadat Joost te lang treuzelde met uitverdediging uit eigen 16 en VVZ de bal op de paal schoot.

Over het geheel gezien was een gelijkspel een terechte uitlag. De 2e goal van VVZ was dubieus, maar wij hadden geen overwinning verdiend.

Voor de volgende wedstrijd zal er van onze kant meer scherpte en strijd geleverd moeten worden. Dit zullen wij dan moeten doen in en tegen Koudekerk, de nummer laatst van de competitie. Wij hopen U ook daar weer langs de lijn te zien.

Joost Kwakernaak


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie