Home » Rohda’76 6 – CWO 5

Rohda’76 6 – CWO 5

Door Beheerder | 14 november 2011 | Nieuws

14-11-2011 19:35

Zaterdag 5 november. De dag van Rohda’76 6 – CWO 5. Aangezien de laatste 3 wedstrijden verloren waren gegaan telde er vandaag maar 1 ding: de overwinning. Vandaag moest en zou er gewonnen worden om de plaats in de middenmoot te behouden. Wegens het feit dat wij door blessures nog steeds, Maarten, Tim en Rino moeten missen en Ruben, Rinze en Coen er om verschillende redenen niet bij konden zijn hadden wij ons oog laten vallen op Coen en Willem uit het 7e en Wutor en Dj uit de A1. Ook kwam Fred ons na lang blessureleed weer verblijden met zijn aanwezigheid. We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling: Coen; Jos, Joost, Willem, Matthijs; Nekka, Wutor, Jelmer, Ronsie; Hansie. Wat automatische betekend dat Whiteman, Dj, Fred, Arne en Peter op de bank begonnen.
De eerste helft begonnen wij erg zwak en dat resulteerde in een aantal grote kansen voor CWO. Achterin was het vooral zoeken, omdat CWO met een 4-4-2 opstelling het veld betreden had. Na enig overleg schoven wij Willem door en dekte Jos en Matthias een man. Hierbij moet gezegd worden dat zowel de ”wayne train” Jos als Matthias een erg goede wedstrijd speelden. Aan het eind van de eerste helft kregen wij wat meer grip op de wedstrijd maar konden wij niet tot scoren komen. Wel werd er gewisseld, Peter kwam in het veld voor de moegestreden Ronsie. Deze invalbeurt was helaas van korte duur: Peter (de Duitse pantsertank) kwam ongelukkig ten val wat resulteerde in 4 weken gips om het armpje. Misschien wat minder roeien en je meer bezig houden met een echte sport? Whiteman kwam de geblesseerde Peter vervangen en ging rechtsachter spelen. Matthias schoof hierdoor een positie door en ging dus rechtshalf spelen. Ook werd Arie v/d Snack vervangen door Fred, omdat ook hij het verschil niet kon maken in deze wedstrijd. Kort voor rust kwam Dj, Matthias vervangen.
Na een lekker bakje thee en wat motiverende woorden waren wij allen klaar om aan de tweede helft te beginnen. We begonnen sterker in de tweede helft dan we geëindigd waren in de eerste helft. Dit resulteerde in een aantal flinke kansen die er helaas niet ingingen. Ook kwam CWO tot een aantal hele grote kansen, maar deze werden vakkundig om zeep geholpen. Zo werd het een erg spannende wedstrijd met veel kansen voor beide partijen. Helaas sloeg rond de 85e minuut het noodlot toe en scoorden CWO de 0-1 uit een goed uitgespeelde aanval. Na dit doelpunt gingen we ‘’alles of niets” spelen en schoven we Whiteman door naar de spits. We speelden vol op de aanval. Helaas mocht dit niet meer baten en wisten wij niet te scoren. Rond de 89e minuut sloeg de vlam in de pan na een overtreding van Fred. Dit resulteerde in twee rode kaarten en een nieuw wereldrecord op de 100 meter sprint. De scheidsrechter besloot na dit voorval de wedstrijd te beëindigen en zo gingen wij weer zonder punten de kleedkamer in. De positieve punten waren wel de werklust en felheid die bij het hele team zichtbaar was. Na een verfrissende douche konden wij met z’n alle een lekkere koude klets drinken met dank aan Ronde Rons die zijn 21e verjaardag mocht vieren. Volgende week staat de zeer zware uitwedstrijd tegen XerxesDZB 5 op het programma. Hopen dat we vanuit Rotterdom dan wel weer de puntjes mee kunnen nemen.