Home » TAVV 1 – ROHDA76 1

TAVV 1 – ROHDA76 1

Door Beheerder | 13 december 2011 | Nieuws

13-12-2011 20:59

De laatste wedstrijd van het kalenderjaar moesten we uit voetballen in ter aar tegen tavv.
Met vier punten achterstand en niet al te stevig in de middenmoot was het dus van aardig belang dat er 3punten mee naar rohda gingen.
Met een iets andere opstelling als gebruikelijk starten we de eerste helft als volgt: doel: jeroen kok
Verdediging: max heij, jan-willem van de marel, maarten frouws en Joost kwakenaak
Middenveld: Niels uithol, wim van de neut, jaap veldhuijzen en de lang geblesseerde egbert veldhuijzen keerde ook weer terug in de basis.
Spits: cris nap en arnoud troost.
wissels: nick winkel, mark van barneveld, marius reijsbergen, en dick van dam.

De eerste helft starten we als hongerige wolven die duidelijk maakten dat wij de 3 punten gingen pakken en dat wij zouden bepalen wat er gebeurde op het veld. Daarmee creëerden we ook een paar aardige kansen waar uit uiteindelijk ook de 0-1 van cris nap uit kwam. Na een prachtige bal van achteruit van jan-willem van de marel speelde cris (k)nap prachtig de keeper het bos in en rondde beheerst af.
Na nog wat mogelijk heden (schot egbert, solo arnoud vasthouden van wim in de 16 en een voorzet van egbert die gemist werd door jaap) gebeurde wat niemand verwachten. Na een snelle counter en een mis communicatie achterin scoorde de thuisclub de onverdiende 1-1.
Niet veel later gebeurde eigenlijk hetzelfde na weer een vieze counter maakten zij de 2-1. en als het al niet erg genoeg was moest jan-willem van de marel aan de noodrem trekken wat hem de rode kaart op leverde.
De tweede helft starten wij dus met 10 man maar nog steeds vol moed en geloof starten we weer zoals we de eerste helft ook waren gestart.met veel druk en agressief voetbal maakten we het de tegenstander nog knap lastig. Halverwege de tweede helft mag tavv een corner nemen die er vervolgens op onverklaarbare wijze in vliegt 3-1. dan is het eigenlijk gespeeld met 10 man maar gaven niet zomaar op. We bleven druk zetten en probeerde aanvallend voetbal te spelen met ook nog gevaarlijke kansen maar dat werd helaas aan het slot van de wedstrijd afgestraft 4-1.
Met een onterechte nederlaag en vooral een erg geflateerde uitslag gaat rohda de winterstop in.
Iedereen super bedankt voor de goede steun dit kalender jaar, en we hopen dat we het nieuwe jaar weer kunnen gaan knallen met jullie steun want dat geeft toch altijd een extra boost.