0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 3 december : Rohda 1 – Be Fair 1

Zaterdag 3 december : Rohda 1 – Be Fair 1

Door Beheerder | 5 december 2011 | Nieuws

05-12-2011 20:56

Vandaag stond de wedstrijd tegen het Waddinxveense Be-Fair op het programma. Met slechts één punt verschil uit 11 gespeelde wedstrijden een strijd in de middenmoot. Door diverse blessures en ziekte waren er een aantal wijzigingen in de opstelling ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd.

Opstelling: Jeroen Kok, Joost Kwakernaak, Maarten Frouws, Martin Lok, Mark v Barneveld, Niels Uithol, Jaap Veldhuijzen, Arnoud Troost(c), Nick Winkel, Chris Nap, Wim vd Neut.
Wissels: Marius Rijsbergen, Joel Branger, Egbert Veldhuijzen.

Na de regen van de afgelopen dagen kon de wedstrijd na herkeuring toch op het eerste veld worden afgewerkt. Het zwaardere veld leverde regelmatig glibberpartijen op. We slaagden er niet in Be-Fair vanaf de eerste minuut onder druk te zetten en aanvallend voetbal te spelen. De snelle buitenspelers van Be-Fair zorgen voor veel gevaar aan de flanken. De middenvelders speelden ver naar voren, waardoor wij in het begin van de wedstrijd nauwelijks in ons spel kwamen. Na ca. 15 minuten werd de bal op het middenveld verspeeld, wat onmiddellijk tot een tegenaanval van Be-Fair leidde waaruit de 0-1 werd gescoord. Dit doelpunt zorgde er niet voor de we wakker werden geschut, want korte tijd daarna was het alweer raak: 0-2.  Toen leek er enig vuur in de wedstrijd te komen. De duels werden harder gespeeld, er werd beter gekaatst en meer druk gezet. De gele kaarten vlogen om de oren en binnen een mum van tijd hadden een aantal spelers van Be-Fair een gele kaart te pakken. Na een goede combinatie rond de 16 van de tegenstander en een voorzet van Arnoud, kopte Chris de bal van dichtbij raak, 1-2. Na een harde charge van een speler van Be-Fair ontstond er een opstootje en leek de wedstrijd in ons voordeel te kantelen. Er volgende diverse kansen, maar tot scoren kwam het niet. Toen de rust in zicht kwam en velen al aan de thee dachten, scoorde Be-Fair uit het niets. De bal werd achterin verspeeld waardoor de nr. 10 in balbezit kwam die behendig wegdraaide bij zin tegenstander en in de korte hoek schoot. Dit bleek funest te zijn. Na rust werd er nog wel gevochten voor de overwinning, maar Be-Fair kwam er steeds gevaarlijk uit via de counter. Jaap redde nog knap een bal van de doellijn, maar enkele minuten later viel toch de 1-4 en daarmee het doek. Het geloof in de overwinning verdween en enkele minuten voor tijd werd de 1-5 gescoord uit een goed uitgespeelde counter. Kortom, we kwamen op vele fronten tekort en hadden geen antwoord klaar op de snel schakelende tegenstander. Volgende week wacht TAVV in Ter Aar, waar we een stuk scherper zullen moeten zijn. Uw support kunnen we daarbij ook goed gebruiken!

Martin Lok


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie