0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – Spirit 5

Rohda 6 – Spirit 5

Door Beheerder | 20 januari 2012 | Nieuws

20-01-2012 00:03

Zaterdag 14 januari. Eindelijk zit de winterstop er weer op en mag er dus weer een balletje getrapt gaan worden door Rohda 6. Dit keer stond Spirit op het menu. De winterstop is niet stilletjes voorbij gegaan aan Rohda 6. Zo werd er gewoon doorgetraind. Helaas kregen wij ook te horen dat Peter zijn lidmaatschap bij Rohda heeft opgezegd, jammer! Ook kregen wij van Arie te horen dat hij niet meer uit zou komen voor Rohda 6.
De wedstrijd begon om 1 uur, dus verzamelde we kwart over 12 in de kantine. Daar kwamen we erachter dat we niet over een keeper beschikte. Alle mogelijkheden werden bedacht, maar een keeper konden we niet vinden. Gelukkig konden we na een telefoontje beschikken over Arie v/d Supersnack. Klasse dat hij ondanks dat hij niet meer kan voetballen, toch bij ons wil keepen!

We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling:

Arie; Arne, Joost, Whiteman, Jos D; Ruben, Jos K, Jelmer; Rino, Hans, Matthijs
Bank: Coen, Rens, Roel, Martijn

Opvallend hierbij is de terugkeer van Rino na lang blessureleed. Mede door de verschrikkelijke dranklucht uit z’n mond wist hij het de verdedigers weer knap lastig te maken.
De oplettende lezers zullen gezien hebben dat Maarten, Nekka, Fred, Rinze en Tim er wegens verschillende redenen niet bij waren.

We begonnen de wedstrijd fel, dit resulteerde niet in veel kansen, omdat we vooral bezig waren met verdedigen. Toch probeerden we, veelal door middel van de lange bal te hanteren, toch meer de aanval te zoeken. Naarmate de eerste helft vorderden kregen we steeds meer grip op de wedstrijd. Dit leidde uiteindelijk tot de 1-0. na een goede corner van Rohda, kopte een verdediger van Spirit de bal achter de eigen keeper. Dank daarvoor. Toch lukte het Rohda wederom niet om met een voorsprong te gaan rusten. Na veel geklungel en een aantal persoonlijke fouten kon Spirit alsnog met een 1-4 voorsprong gaan rusten.

Onder het genot van een bakkie thee, besloten we wat meer risico’s te nemen en één op één achterin te gaan spelen. Ook werd er veel gewisseld.

We begonnen sterk aan de tweede helft. Dit leidde tot de 2-4. Rino heeft hiermee bewezen dat hij zelfs in een wat minder nuchtere toestand ook kan scoren. Na dit doelpunt gingen we snel opzoek naar meer. Helaas was het Spirit die als eerst tot scoren kwam. Na de 2-5 gingen we gewoon door met het creëren van kansen en gaven we niet op. Prima mentaliteit! Doordat we allemaal doorgingen en niet opgaven kon Roel na een goede actie de 3-5 maken. Helaas kwamen we hierna niet meer tot scoren en eindigden de wedstrijd in 3-6. Zonde!

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen VVOR op het programma. We hebben aan het begin van het seizoen al bewezen dat we van deze tegenstander kunnen winnen. In de thuis wedstrijd werden de 3 punten in Bodegraven gehouden na een spannende pot. Donderdag staat een pittige training op het programma en daarnaast wordt iedereen verzocht om vroeg onder de veren te gaan vrijdag, zodat wij met een fitte selectie naar 010 af kunnen reizen!

Joost 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie