0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag van de Schoonhoven site

Verslag van de Schoonhoven site

Door Beheerder | 22 januari 2012 | Nieuws

22-01-2012 14:59

De hervatting van de competitie heeft voor Schoonhoven niet opgeleverd waar het op gehoopt had. Na een vroege voorsprong door Rogier Peltenburg, leken de drie punten voor het grijpen. Maar in de 93e minuut gooide Chris Nap van Rohda ’76 roet in het eten door de gelijkmaker binnen te schieten.

Met veel vertrouwen vetrok de selectie van Bert Potuyt richting Bodegraven. Ondanks een lijst van blessures had Portuyt de beschikking over een goed elftal. Bovendien werd vorige week een goede oefenwedstrijd neergezet tegen Jodan Boys 2. Schoonhoven begon ook niet onaardig en het was al snel duidelijk dat het zelf het spel moest maken. Rohda ’76 beperkte zich in de beginfase tot lange ballen naar voren.

Na een kwartier voetballen leverde het overwicht een verdiende treffer op. Het was Thomas Berendsen die Robin Heijkoop aan de linkerkant van het veld diep stuurde. Heijkoop leverde een schitterende voorzet af, die knap werd binnen geschoten door Rogier Peltenburg. Rohda ’76 kon hier niets tegenoverstellen en iedereen verwachtte dan ook dat Schoonhoven zou doordrukken. Dit lukte niet en Schoonhoven kon verder niet meer gevaarlijk worden in de eerste helft. Zo gingen beide ploegen met een 1-0 voorsprong in het voordeel van Schoonhoven aan de thee.

Waar in de 1e helft het niveau al niet over om naar huis te schrijven was, zakte het niveau in de 2e helft naar een bedenkelijk niveau. Er was geen beweging meer en passes over 3 meter gingen niet meer goed. Gevaarlijk werd de ploeg van Potuyt dan ook niet meer. Schoonhoven kon blij zijn dat Rohda ’76 deze middag niet over de kwaliteit beschikte om het Schoonhoven lastig te maken. Zo leek Schoonhoven de wedstrijd toch nog redelijk eenvoudig over de streep te gaan trekken, maar waar veel mensen al bang voor waren gebeurde. In de 93e minuut was het Rohda ’76 spits Chris Nap die één moment nodig had om tot scoren te komen. Op de rand van het zestienmetergebied schoot hij de bal beheerst in de verre hoek en zorgde alsnog voor een puntje voor zijn ploeg.

Kees


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie