0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 wint nipt zes punten wedstrijd tegen Berkel 1!

Rohda’76 1 wint nipt zes punten wedstrijd tegen Berkel 1!

Door Beheerder | 20 maart 2012 | Nieuws

Op deze zaterdagmiddag begint Rohda ’76 1 om 14.30 de belangrijke wedstrijd tegen Berkel. Berkel staat vier punten voor op Rohda en staat op een 8e plaats. Rohda staat op een 10e plek en daarmee nog net aan de goede kant van de streep om zich te handhaven in de 3e klasse zonder daarvoor nacompetitie te hoeven spelen.

 

Rohda treedt aan in de volgende opstelling:

 

Jeroen Kok, Jaap Veldhuijzen, Jan-Willem van der Marel, Martin Lok, Mark van Barneveld,

Nick Winkel, Joost Kwakernaak, Joël Branger, Dick van Dam, Chris Nap, Egbert Veldhuijzen.

 

Wissel: Patrick Piket, Johan Verdoold, Maarten Frouws, Arnoud Troost.

 

Vanaf de eerste minuut gaat de wedstrijd gelijk op. Van beide kanten wordt er slordig voetbal gespeeld en creëren beide ploegen weinig kansen. Doordat Berkel met twee spitsen speelt krijgen Jaap Veldhuijzen en Mark van Barneveld ruimte om regelmatig op te komen over de flanken wat zo nu en dan voor gevaar zorgt. In de 25e minuut krijgt Chris een fantastische kans. Oog in oog met de keeper in vrije positie schiet Chris helaas net naast waardoor de wedstrijd nog steeds alle kanten op kan. In de 35e minuut moet Joël Branger helaas het veld verlaten met ademhalingsproblemen. De nog niet helemaal fitte Arnoud Troost neemt Joël zijn plaats over.

 

De tweede helft begint beter dan de eerste helft. Het bal tempo ligt hoger en Rohda houdt druk op Berkel. Dit resulteert in een overwicht in balbezit voor Rohda. Rohda krijgt een aantal kansen, zo kan Mark vanaf links inschieten maar de keeper van Berkel weet de bal te pareren. Daarnaast ontbreekt het Rohda ook aan beetje geluk, want Chris schiet met een prachtige krul de bal richting het doel maar deze poging spat uiteen op de lat. Berkel blijft echter gevaarlijk in de counter en Jeroen Kok staat er op het juiste moment en stopt een één op één poging van Berkel. In de 75e minuut doet de nummer drie van Berkel nog een hard afstand schot na een afgeslagen corner van Berkel. De bal zeilt gelukkig een halve meter over het doel van Jeroen Kok. In de 80e minuut krijgt Egbert Veldhuijzen de kans om Rohda op voorsprong te zetten, helaas beland zijn inzet in het zijnet van het doel. De wedstrijd stevent dan af op een gelijkspel. In de 92e minuut houdt Egbert goed het overzicht en geeft een uitstekende steekpass op Chris die één op één met de keeper beheerst afrond en zo alsnog Rohda naar de overwinning schiet. In de 93e minuut komt Maarten Frouws nog binnen de lijnen om Chris Nap te vervangen. Rohda wint deze matige wedstrijd gelukkig nipt en sleep hiermee de broodnodige drie punten.

 

Volgende week gaat Rohda op bezoek bij WDS wederom een belangrijke wedstrijd. Wij hopen dan ook op uw steun langs de lijnen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie