0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag Rohda ’76 – Perkouw

Verslag Rohda ’76 – Perkouw

Door Beheerder | 7 maart 2012 | Nieuws

Na de verloren uitwedstrijd nog in het geheugen wisten we dat er wat recht gezet moest worden vandaag. De drie punten zouden meer dan welkom zijn zeker met het oog op lijfsbehoud in de 3e klasse. De wedstrijd begon zoals die moest beginnen met een fel Rohda dat druk zetten zodra Perkouw de bal had. Perkouw kon daarom vaak maar als enige antwoord de bal naar voren jagen. Echt goed voetbal leverde dat in de 1e helft van beide kanten niet op. De eerste kans voor Rohda viel ook pas rond de 26ste minuut. Al snel kwam Perkouw met een antwoord door de bal op paal te schieten waar deze er eigenlijk in gemoeten had. In de 41ste minuut kreeg Perkouw nog een kans maar verder was er weinig te beleven in deze eerste helft. Hopelijk kon de strijd in de tweede helft meer worden omgezet in goed voetbal.

Dit leek te lukken want Rohda kreeg meer de overhand en Perkouw loerde op de counter. Nog steeds bleven de grote kansen echter uit. Er waren teveel ballen die van voeten afsprongen of verkeerde pasjes over 5 meter die niet aankwamen. In één van de eerste counters van Perkouw kwam Rohda daarom ook goed weg. Deze bal in de 51ste minuut eindigde nog op de lat. 5 minuten later was het echter wel raak voor Perkouw. Een snelle tegenaanval en een misser achterin zorgde voor de 0 – 1. Dit was extra zuur omdat Nick net daarvoor 1 op 1 met de keeper niet kon scoren. Door deze achterstand ging Rohda meer druk zetten en Perkouw meer naar achter voetballen. In 73ste minuut was het echter 0 – 2. Een prachtig afstandsschot strak in de 6 zorgde voor deze tussenstand. Dit leek de nekslag want in de resterende periode kon Rohda niets terug doen en zo werd de einduitslag op het bord gezet. Zoals al een aantal keer eerder tegen Perkouw was Rohda sterker maar moesten de punten weer ingeleverd worden bij de tegenstander. Hopelijk kunnen we dit omdraaien en valt de munt de rest van het seizoen in ons voordeel.

Volgend weekend moeten we uit aantreden tegen de nummer 1 Soccer Boys. Ik zeg 3 punten voor ons in de pocket! We zien u daar…


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie