0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag van de Berkelsite

Verslag van de Berkelsite

Door Beheerder | 19 maart 2012 | Nieuws

CVV Berkel in blessuretijd onderuit in Bodegraven (1-0)

In een wedstrijd, die geen winnaar verdiende, is Rohda ’76 de gelukkige door een late treffer. De blessuretijd wordt Berkel te machtig en verliest met 1 – 0.

Om de opwaartse lijn van de laatste weken voor te zetten, moest CVV Berkel afgelopen zaterdag afreizen naar Bodegraven voor de lastige uitwedstrijd bij Rohda ’76. In de thuiswedstrijd was de ploeg uit Bodegraven al een lastige opgave gebleken en ook nu ging het niet vanzelf bij de mannen van trainer Wim Schouten.

Rohda ’76 bleek ook niet echt in de wedstrijd te zitten en aanvoerder Jan van der Lugt had zijn verdediging naar behoren neergezet, zodat het eigenlijk een vrije saaie wedstrijd was voor het meegereisde Berkel-publiek. Sander van der Velden leek zijn doel schoon te houden en ook zijn collega van Rohda ’76 hoefde de bal niet uit het netje te halen.
Maar aanvallend kon CVV Berkel geen vuist maken en veelzeggend was een eerste kans voor Robert van der Velden na ruim 40 minuten spelen. CVV Berkel en Rohda ’76 leken vrede te hebben met een gelijkspel, wat eigenlijk de enige terechte uitslag zou moeten zijn van deze wedstrijd, aangezien het spelbeeld vanuit de eerste helft netjes werd volgehouden in de tweede helft en beide ploegen niet heel gevaarlijk konden worden of aanspraak zouden kunnen maken op een overwinning.

CVV Berkel leek een punt over de streep te gaan trekken in Bodegraven, maar in blessuretijd werd deze houding de ploeg uit Berkel en Rodenrijs toch noodlottig. De behendige spits van Rohda ’76 kwam oog in oog met doelman Sander van der Velden en hij tekende voor de ruim bemeten 3 punten voor de thuisploeg door de 1 – 0 in de touwen te schieten.
Een domper voor CVV Berkel, aangezien Wim Schouten en zijn mannen aan een goede reeks wedstrijden bezig waren, die deze middag op ruwe wijze werd onderbroken.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie