0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » BSC’81 – Rohda’71 1

BSC’81 – Rohda’71 1

Door Beheerder | 8 april 2012 | Nieuws

Op deze zaterdagmiddag begint Rohda ’76 1 om 14.30 een wederom belangrijke wedstrijd, ditmaal tegen BSC. Rohda is niet meer in de positie om zich nog veel meer misstappen te veroorloven, de 3 punten die hier in Benthuizen te behalen zijn zijn dan ook erg belangrijk.

Rohda treedt aan in de volgende opstelling:

Jeroen Kok, Jaap Veldhuijzen, Jan-Willem van der Marel, Maarten Frouws, Mark van Barneveld,

Joel Branger, Joost Kwakernaak, Dick van Dam, Arnoud Troost, Chris Nap, Wim van der Neut

 

Wissels: Patrick Piket, Martin Lok, Marius Reijsbergen, Egbert Veldhuijzen, Nick Winkel.

 

Rohda mag aftrappen en begint de wedstrijd redelijk fel. Rohda is in de eerste 20 minuten veruit de beter voetballende ploeg, met veel bewegende mensen en meer balbezit dan BSC. Zeker aan de rechterkant komt Rohda er regelmatig goed door. Toch lukt het niet om in deze periode dit overwicht om te zetten in een doelpunt. BSC is een ploeg die af en toe gevaarlijk is, met als grootste wapenfeit een bal die op de lat belandt, dit na wat ongelukkig uitverdedigen door Rohda. Ook schuwt BSC de duels niet, dit uit zich al in de eerste helft in een aantal gele kaarten, een aanvaller van BSC behaalt er hiervan zelfs 2 en mag na ongeveer 40 minuten gaan douchen. Voor Rohda zou dit een uitgelezen mogelijkheid zijn om de drie benodigde punten te behalen, zo wordt ook in de rust aangegeven om in de 2e helft veel te bewegen zonder bal, het veld groot te houden en een hoog baltempo te hanteren.

Rohda probeert dit in de 2e helft op te pakken, echter het is BSC dat aan het begin van de 2e helft op voorsprong komt door een schot uit de 2e lijn welke nog van richting wordt veranderd. Gelukkig komt Rohda binnen 5 minuten na dit doelpunt op gelijke hoogte. Via de linkerkant wordt Dick van Dam ingespeeld die met een mooie pass Arnoud Troost voor de keeper zet, hij rondt beheerst af, 1-1.

Na dit wapenfeit weet Rohda nog maar weinig kansen te creëren, en is het BSC dat weer op voorsprong komt door een corner die zonder dat iemand deze bal raakt in het net verdwijnt, 2-1. BSC weet deze voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Een sterk en gretig BSC leert Rohda hier een hele harde les in felheid, gretigheid en de echte wil om te winnen.

 

 

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen Zwammerdam, hopelijk zien we vele van u langs de lijn!

Mark van Barneveld


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie