0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 76 C2 totaal onverwacht kampioen

Rohda 76 C2 totaal onverwacht kampioen

Door Beheerder | 23 mei 2012 | Nieuws

Woensdag 23 mei is Rohda 76 C2 totaal onverwacht kampioen geworden, in de laatste competitie wedstrijd speelde zij de dorpsderby tegen Bodegraven C1. Het zag er niet naar uit dat het team kampioen zou worden omdat WDS C1 uit Driebruggen in de laatste 2 speelronden van de competitie aan 3 punten genoeg zou hebben om kampioen te worden.

Nadat Rohda’76 C2 op 9 mei in de halve finale van de KNVB beker was uitgeschakeld zag het er naar uit dat ze ook nog eens tweede in de competitie zouden worden en dus naast alle hoofdprijzen zouden grijpen, ware het niet dat WDS C1 de laatste twee wedstrijden verliest en Rohda vanavond na winst op Bodegraven C1 kampioen zou kunnen worden. Bodegraven C1 heeft zijn uiterste best en sportieve plicht gedaan om van Rohda’76 C2 proberen te winnen zodat WDS kampioen zou worden. Het complete team van WDS C1 was naar het sportcomplex van Rohda’76 komen fietsen om de wedstrijd te komen bekijken, met de achterstand van 2-0 van Rohda waren zij virtueel kampioen.

alt

De spelers van Rohda C2 lukte het echter om in de zeer spannende en sportieve wedstrijd een achterstand van 0-2 om te buigen naar een voorsprong en overwinning van 4-2. Hierdoor is Rohda’76 C2 dus toch nog in de prijzen gevallen en kampioen geworden

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie