0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 redt het niet tegen kampioen TAVV

Rohda’76 redt het niet tegen kampioen TAVV

Door Beheerder | 12 mei 2012 | Nieuws

Op deze zonovergoten zaterdagmiddag stond er een cruciale wedstrijd voor beide ploegen op het programma. De belangen vooraf waren duidelijk. Rohda’76 was genoodzaakt punten te pakken om zo op eigen kracht nacompetitie te ontlopen en zichzelf te handhaven in de derde klasse. TAVV daarentegen kwam met een ander gevoel naar Sportpark Broekvelden. Zij maakten nog een goede kans op het kampioenschap.

De hoop voor Rohda’76 vervloog al snel. Binnen een minuut stond het 0-1. Een weggewerkte bal vanuit de defensie van TAVV viel prompt tussen de Rohda’76 verdedigers in, waardoor de spits van TAVV vrije doorgang had naar het doel en de bal eenvoudig binnen kon schuiven,0-1. Een mentale tik voor Rohda’76.

Tot overmaat van ramp stond Rohda’76 drie minuten later wederom op de middenstip om de bal af te trappen. Een actie vanaf de linkerflank werd goed voorgezet en de bal kon binnengelopen worden, 0-2.

Na 20 minuten was het derde tegendoelpunt een feit. Een afgeslagen bal uit een corner werd diagonaal binnengeschoten,0-3. De wedstrijd kabbelde hierna voort en de onthutsend zwak leidende scheidsrechter blies het rustsignaal.

Na rust een feller Rohda’76. Een aantal kleine kansen werden gecreëerd, maar niet benut. Dick van Dam bracht in de 66ste minuut met een schot Rohda’76 op 1-3. De keeper zag er hierbij niet goed uit.

Rohda’76 kreeg hierna nog twee goede mogelijkheden. Nick Winkel zag zijn voorzet voorlangs gaan en Chris Nap schoot over na een goede actie en voorzet van Wim van der Neut. Ook TAVV kreeg nog een aantal goede mogelijkheden, maar de sterk keepende Jeroen Kok wist deze pogingen te pareren.

Hierbij eindigde de wedstrijd in een 1-3 verlies. TAVV kreeg goed nieuws uit Bleiswijk, terwijl Rohda’76 minder nieuws ontving uit Reeuwijk, een scenario waar we vooraf rekening mee gehouden hadden.

Via de nacompetitie zal Rohda’76 zich moeten verzekeren van nog een seizoen derde klasse, het niveau waar het minimaal hoort te spelen. Met de steun van de supporters gaan wij dit ook bereiken! We hopen jullie allen volgende week weer te zien op ons sportcomplex, waarbij we de eerste wedstrijd thuis tegen VV Leidsche Boys zullen afwerken. We zullen hier voor elke meter moeten strijden om het gewenste doel te bereiken. We hebben jullie steun hierbij hard nodig!!

Chris Nap


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie