0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 wint belangrijke uitwedstrijd van Be Fair

Rohda’76 wint belangrijke uitwedstrijd van Be Fair

Door Beheerder | 6 mei 2012 | Nieuws

Tevreden gezichten na afloop van de wedstrijd op het veld van Be Fair. Door een belangrijke 1-3 overwinning sleepte Rohda’76 de drie punten binnen.

 

In de eerste helft gingen de ploegen gelijk met elkaar op, een aantal kleine mogelijkheden aan beide kanten maar tot echte grote kansen leidde dit niet. Na ongeveer dertig minuten spelen kwam Rohda’76 op een 0-1 voorsprong, via de rechterkant werd de bal voorgegeven en Chris Nap kon de bal achter de doelman van Be Fair schuiven. Een kleine vijf minuten later stevende de spits opnieuw op het doel af van Be Fair, de keeper werd omzeild en met een mooi schot in de bovenhoek maakte Nap zijn 21ste treffer voor de formatie van trainer Koos Disseldorp. Op het derde doelpunt hoefden de meegereisde Rohda’76 supporters niet lang te wachten want nog voor de rust kon Arnoud Troost op aangeven van Nap een schitterende aanvallen bejubelen met een 0-3 voorsprong. Op basis van de eerste helft ging het spel gelijk op maar de kansen die Rohda’76 kreeg werden benut.

 

Na de thee ging de strijd tussen de ploegen weer gelijk op. Na ongeveer 55 minuten deed de ploeg uit Waddinxveen toch wat terug. Nadat een aanvaller van Be Fair in de zestien meter werd gevloerd, floot de scheidsrechter voor een strafschop. Deze werd koelbloedig benut, 1-3.

Een spannende fase brak er voor Rohda’76 aan, er werd voor iedere bal gestreden en er waren zelfs nog een aantal grote kansen. Een mooie actie van Wim v/d Neut werd gered door de keeper van Be Fair. Rohda’76 kon goed stand houden en zo waren de drie punten een feit. Mede doordat Zwammerdam haar wedstrijd tegen Moerkappele met 2-0 won blijft het erg spannend onderin de 3e klasse A.

 

Volgende zaterdag zal er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma staan. Rohda’76 zal dan spelen tegen TAVV 1. Bij een overwinning, speelt Rohda’76 zichzelf veilig. Bij een gelijkspel of verlies zal er gekeken moeten worden naar de wedstrijd tussen CVC Reeuwijk en Zwammerdam. Rohda’76 staat namelijk op een tiende plaats met 30 punten en Zwammerdam met 1 punt minder op de elfde plaats. De aftrap op sportpark de Broekvelden zal zijn om 14:30 uur.

Jeroen Kok


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie