0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 behoudt derdeklasserschap

Rohda’76 behoudt derdeklasserschap

Door Beheerder | 3 juni 2012 | Nieuws

Ook in het nieuwe voetbalseizoen komt Rohda’76 uit in de derde klas. De Bodegravers wisten via een succesvol optreden in de nacompetitie een plekje op dat niveau veilig te stellen. De 0-0 van afgelopen zaterdag in en tegen Kamerik én de eerdere 5-0 zege op Leidsche Boys, waren voldoende om de vierde klas op afstand te houden. Datzelfde Kamerik had ook wat te vieren. Door als beste nummer twee van de nacompetitie te eindigen promoveert Kamerik naar de derde klas. ,,We hebben onze doelstelling bereikt,’’ blikt Koos Disseldorp terug op het enerverende competitieverloop. De prestatiecurve van zijn volgelingen vertoonde dit voetbaljaar grillige vormen. ,,We speelden wedstrijden waarin misschien wat meer te halen viel en wedstrijden waar we niet op punten rekenden, maar die toch meepikten.’’

Zoals het er nu naar uitziet blijft de huidige selectie in tact. Bovendien hebben enkele spelers van buitenaf overschrijving aangevraagd naar Rohda’76. Disseldorp ziet de nieuwelingen als een welkome aanvulling op zijn selectie. Zelfs zodanig dat hij voor het voetbalseizoen 2012-2013 uitgaat van een hogere eindklassering. ,,Dan willen we mee gaan doen voor een plek in de nacompetitie. Als we ten opzichte van dit seizoen zelfs een paar plaatsen hoger eindigen, dan zit je dicht tegen de nacompetitie aan,’’ kijkt Disseldorp al over de zomervakantie heen.

alt

Coach Koos Disseldorp volgt aandachtig de verrichtingen van zijn team.
Foto: Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie