0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 Business Club bij Oranje

Rohda’76 Business Club bij Oranje

Door Beheerder | 3 juni 2012 | Nieuws

De onlangs opgerichte Rohda’76 Business Club (RBC) heeft de voorbereiding van Oranje aangegrepen voor een eerste netwerkbijeenkomst. Het 20-koppige gezelschap bezocht vorige week woensdag de oefeninterland Nederland-Slowakije.

Voorafgaand aan het bezoek in de Rotterdamse Kuip, prikten de ondernemers en middenstanders een vorkje in restaurant Anders. Hans Hoogenboom, ook lid van de RBC, stelde een bus beschikbaar om de Bodegravers naar het stadion te rijden. Voorzitter Erik Dijk is tevreden over de eerste samenkomst. ,,De leden waren aangenaam verrast door de gevarieerde samenstelling van de groep en de nuttige gesprekken die daar uit voortkwamen,’’ aldus de preses. Dat Nederland het vriendschappelijke potje met 2-0 won, was een mooie bijkomstigheid. Er melden zich nog steeds partners (leden) voor de RBC. Die komt enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals vorige week woensdag bij Oranje.

Naast voorzitter Erik Dijk bestaat het bestuur uit Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank) en Wulfred Beijeman (Kubus/voorzitter Rohda’76). Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Erik Dijk. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-22526339 of e.dijk@casema.nl

alt

De leden van de Rohda’76 Business Club vermaakten zich opperbest bij Oranje in De Kuip.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie