0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Groei stelt Rohda’76 voor uitdaging

Groei stelt Rohda’76 voor uitdaging

Door Beheerder | 23 juli 2012 | Nieuws

Voor de nieuwe voetbalcompetitie heeft Rohda’76 maar liefst 26 jeugdteams ingeschreven. ,,Een recordaantal,’’ meldt voorzitter Wulfred Beijeman in de jaargids die Rohda’76 onder haar leden en sponsoren heeft verspreid. ,,Onze vereniging blijft maar groeien. Het is ook leuk om te constateren dat er vooral een stijging is van het aantal meisjes dat zich inschrijft,’’ stelt de preses tevreden vast. Want naast twee seniorenvrouwenelftallen telt de jeugdafdeling nu ook meisjes B1, meisjes C1 en meisjes F4. Voor de mannencompetitie schrijft Rohda’76 zeven teams in. Die groei stelt de vereniging tegelijkertijd voor een uitdaging. Het aantal van acht kleedkamers is inmiddels te beperkt om alle bezoekende en eigen elftallen optimaal te ‘huisvesten’. Daarom studeert het clubbestuur op oplossingen om de kleedkamernood te lenigen. Voor de korte én lange termijn. Door het grote aantal teams ontkomt de vereniging er zelfs niet aan sommige thuiswedstrijden op zaterdagmiddag om 16.15 uur te laten beginnen.

alt

De druk op de kleedkamers bij Rohda’76 is groot


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie