0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Handen uit de mouwen bij Rohda’76

Handen uit de mouwen bij Rohda’76

Door Beheerder | 1 juli 2012 | Nieuws

De voetbalkloffies mogen door het zomerreces een paar weken onaangeroerd blijven, maar dat betekent niet dat de leden van Rohda’76 passief blijven. Integendeel. Voor afgelopen zaterdag stond er een klusdag gepland op het sportcomplex aan de Broekveldselaan. Van ’s ochtends acht uur tot aan het einde van de middag staken zo’n 20 betrokken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Die snoeiden het groen, reinigden de dug-outs, legden bestrating aan, repareerden kapotte doelnetten en schroefden twee nieuwe dug-outs in elkaar. Die komen langs het tweede veld te staan. Een mooie aanvulling voor de toch al fraaie voetbalaccommodatie. Rohda’76 gebruikt het zomerreces ook om de buitenboel van de kantine en de kleedkamers te verven. En de zaterdagderdeklasser bereidt plannen voor om het clubgebouw te renoveren en uit te breiden. De bouw van extra kleedkamers maakt onderdeel uit van die ambities. Meer informatie op rohda76.nl.

alt

Rohda-klussers bekommeren zich om de nieuwe dug-outs.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie