0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Het 5e en dames 2 manifesteerden zich wederom!
Sportontmoeting 2

Het 5e en dames 2 manifesteerden zich wederom!

Door Beheerder | 1 juli 2012 | Nieuws

Aan het begin van het seizoen veroverde het 5e elftal een meter beker, waar de Europa Cup, maar een kleintje bij is. Al bijna 1 jaar staat deze beker in de vitrine te pronken. Met uitzondering van een paar mindere wedstrijden wist dit hechte team onder de bezielende coaching van good old Andries Bongers, ook nog eens een promotie naar de 4e klasse af te dwingen. Grootmoedig hebben wij deze plaats afgestaan aan het nieuwe 3e. En als we komend seizoen weer een team kunnen helpen, dan zeg het maar.
Vorig jaar bij de Sportontmoeting moesten we helaas met 1 punt verschil de eerste plaats aan ESTO laten, maar dit jaar werden we na een wat zwakke start, overtuigend 1e door de laatste 4 ontmoetingen winnend af te sluiten. Om ons weinig kans te geven voor de eindoverwinning was de quiz er uitgelaten. Jammer voor Jos, Andries, Geus en Nanne, de denktank van Bodegraven.
Voor het eerste sportonderdeel waren helaas onze zwaargewichten niet aanwezig en naar het scheen was Cordi niet echt als een vis in het water, waardoor we slechts een 4e plaats bereikten bij het waterpolo. Tafeltennis was al niet veel beter. Wat echt tegenviel was de 6e plaats bij het vissen, terwijl juist Cordi dit als geen betere zou moeten beheersen. Bij het tennis sloegen we wel als hardste. Hillie probeerde als van ouds, de bal op de rondweg te krijgen, terwijl die witte lijnen er toch niet voor niets waren getrokken. Of dacht je dat dat lanceringsbanen waren?
Na deze 4 onderdelen ging de tweede week een stuk beter. We begonnen met hockey, waarbij onze Robin Jan Bovenlander en Hansi Hansema, samen 17 keer scoorden. De tegenstanders werden bijna letterlijk in de pan gehakt. Jeu de Boules is natuurlijk een uitgemaakte zaak. Als we nou ergens wel de ballen verstand van hebben dan is het Jeu de Boules. Dankzij de voorziene blik van Dennis, die afgelopen seizoen voorstelde om de training met een partijtje handbal te beginnen, waren we met korfbal weer de beste. De slotavond in de Kuil was misschien wel het meest sensationeel.  Het fanatisme van zowel de mannen, maar vooral onze mooie vrouwen (onze tegenstanders uit de concentratie?) zorgden voor wederom een eclatante overwinning. De vindingrijkheid waarmee Ilse Verheul als een dolfijn door het water werd gesleurd en haar letterlijke vasthoudendheid, bezorgt haar komend seizoen een plaats in het Dolfinarium als schone snelle Flippervrouw.
Het verbaasde dan ook bijna niemand dat een selectie van het 5e samen met een paar stoere vrouwen van Dames 2 (beiden gesponsord door FreeBeans J ) de 1e prijs in De Hoeck (een halve meter beker) in ontvangst mochten nemen. Op de foto ziet u een trotse coach en sponsor. Maar de grootste eer gaat wel uit naar Robert Schinkel (voor velen Geus), die de organisatie in handen had.
Ja, jullie waren goed, maar teamgeest gaf ook hier weer de doorslag.

Een trotse coach, Andries Bongers

Sportontmoeting 2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie