0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwe dug-outs bij Rohda’76
Dug-outs

Nieuwe dug-outs bij Rohda’76

Door Beheerder | 8 juli 2012 | Nieuws

Vrijwilligers van Rohda’76 trokken er twee kluszaterdagen voor uit om twee nieuwe dug-outs in elkaar te sleutelen. Die hebben een plekje gekregen langs de lijn van het tweede veld. Daar gingen ook nog de nodige grondwerkzaamheden aan vooraf.

De aanwinsten zijn beschikbaar gesteld door de Club van Honderd van Rohda’76. De investering bekostigde de Club van Honderd met de opbrengst van de vorig jaar gehouden kalenderactie. Die leverde netto 3.000 euro op. Ook de Rabobank hielp mee. Deze hoofdsponsor van Rohda’76 maakte 750 euro over uit het zogenaamde Rabo Dichtbijfonds.

Al enkele jaren legt de Club van Honderd geld opzij voor een verbetering en uitbreiding van de accommodatie. Die behelzen het renoveren en uitbreiden van het clubhuis. De bouw van twee nieuwe kleedkamers maakt ook onderdeel uit van de opknapbeurt.

Het zomerreces gebruikt Rohda’76 om allerlei klusjes uit te voeren op het sportpark. Momenteel werkt de vereniging aan het aanleggen van een terras voor de kleedkamers vijf tot en met acht.

Dug-outs


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie