0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwe regels verplaatsen duels B-categorie

Nieuwe regels verplaatsen duels B-categorie

Door Beheerder | 25 juli 2012 | Nieuws

Wijzigingen van wedstrijden in categorie B, die verenigingen in overleg met elkaar hebben afgestemd, moeten uiterlijk de vrijdag voor de speeldag (08.30 uur) in het bezit zijn van het districtskantoor.


2. Indien een vereniging er in de loop van vrijdag of zelfs in het weekeinde achter komt dat er onvoldoende spelers/sters zijn om de wedstrijd te spelen, zal geen toestemming meer worden gegeven de wedstrijd alsnog na het weekeinde te spelen. Te vaak gebeurde het dat een tegenstander pas op vrijdagavond laat werd afgebeld of zelfs voor niets op het veld stond te wachten. Deze tegenstander werd dan min of meer gedwongen mee te werken aan het verschuiven van de wedstrijd en “de dupe” van dit veel te late tijdstip van melding.

Clubs dienen zich dus in dit verband actiever op te stellen en zeker ook met de tegenstanders op tijd (uiterlijk donderdagavond!) overleg te voeren over een nieuwe speeldatum. Mocht als gevolg hiervan een wedstrijd in het weekeinde niet worden gespeeld, dan wordt het niet spelen ter behandeling voorgelegd aan de tuchtcommissie.

  3. Wedstrijden van categorie B mogen niet worden verschoven naar een zaterdag/zondag of naar één van de inhaaldagen in de speeldagenkalender. Deze inhaaldagen hebben de competitieleiders nodig om alle achterstallige wedstrijden vast te stellen, dan wel een bekerprogramma in te plannen. Bij overleg dus altijd en uitsluitend gebruik maken van een doordeweekse avond.

   4. Op dagen dat er een inhaal- of bekerprogramma is/wordt vastgesteld wordt geen uitstel meer verleend! 

   Verenigingen wordt geadviseerd de nieuwe regelgeving rond dit onderwerp breed te verspreiden onder het kader. Het is van belang dat alle wedstrijdsecretarissen, maar zeker ook alle leiders en aanvoerders van (jeugd)elftallen op de hoogte zijn van deze regelgeving.

   Indien er vragen zijn over de nieuwe regelgeving dan kan altijd contcat opgenomen worden met één van de competitieleiders van de KNVB West II.

    

    

   alt


   Facebook

   Iets te melden

   Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

   Twitter

   Archieven

   Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

   Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie