0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Stage plek
stage

Stage plek

Door Beheerder | 6 juli 2012 | Nieuws

Alle scholieren in het voortgezet onderwijs zijn verplicht tijdens hun schoolloopbaan minimaal 30 uur maatschappelijke stage te lopen. Jongeren kunnen zo kennismaken met de samenleving en hun bijdrage daaraan leveren. Tijdens deze stage doen ze vrijwilligerswerk: helpen in een buurthuis, sportactiviteiten organiseren of werken op een zorgboerderij.

Wil jij maatschappelijke stage lopen bij Rohda’76? Meld je aan bij Ard Hoogendoorn 06-34949431 en help de club als (assistent-)trainer, gastheer of helpen achter de bar, commissiekamerdienst, fluiten van wedstrijden, vlaggen van wedstrijden, helpen activiteiten in de vereniging te organiseren, het helpen van de terreindienst.

Bestuur Rohda’76

stage


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie