0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Feestelijke seizoenopening bij Rohda’76

Feestelijke seizoenopening bij Rohda’76

Door Beheerder | 12 augustus 2012 | Nieuws

Op zaterdag 1 september trapt Rohda’76 het nieuwe voetbalseizoen op feestelijke wijze af. Een springkussen voor de kinderen, een barbecue voor de leden met gezonde trek en ‘s avonds swingen op muziek van de DJ’s Ferdi Havenaar, Niels de Feij en PARTi XL. Zo maar een kleine greep uit een breed scala van de feestelijkheden die op sportcomplex Broekvelden plaatsvinden aan het begin van de nieuwe voetbaljaargang.

En uiteraard wordt er gevoetbald. De wedstrijdkalender laat beker- en competitiewedstrijden zien. Het eerste elftal opent de competitie met een thuisbeurt tegen het Waddinxveense Be Fair. De opkomst van de twee teams krijgt een hoog interlandgehalte. F-pupillen van beide verenigingen escorteren de 22 spelers naar de middencirkel van het hoofdveld om zich voor te stellen aan het publiek.

Na afloop van deze derby staat de uitreiking van de ‘Tante Corrie-bokaal’ op het programma. De speler (m/v) met de meeste doelpunten op zijn naam in het seizoen 2011-2012 krijgt deze topscoorderbokaal uitgereikt. De eervolle onderscheiding draagt de naam van Corrie de Jong, supervrijwilligster vanaf de oprichting in 1976.

Daarna gloeit de houtskool van de barbecue en nemen de DJ’s plaats achter de draaitafel. Van acht tot negen uur is het happy hour en kosten de meeste drankjes één euro. Rond de klok van elven komt er een einde aan het feestelijke begin van het nieuwe voetbalseizoen. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

alt


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie