0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 maakt zich op voor competitiestart

Rohda’76 maakt zich op voor competitiestart

Door Beheerder | 26 augustus 2012 | Nieuws

Niet dat Rohda’76 er al te veel waarde aan hechtte, maar na drie poulewedstrijden zit het bekeravontuur er al op. Na de 2-1 overwinning op MMO in de openingspartij volgde vorige week dinsdag een 7-3 nederlaag bij zondagtweedeklasser Nieuwkoop. Na dit verlies was de rol van Rohda’76 – op het bekerfront – eigenlijk al uitgespeeld. De laatste wedstrijd, de derby tegen CVC Reeuwijk, kreeg daardoor vooral een hoge oefenwaarde. Namelijk zo veel mogelijk spelen in de formatie die aankomende zaterdag bij de competitieouverture binnen de krijtlijnen verschijnt. Dan ontvangt Rohda’76 streekgenoot Be Fair uit Waddinxveen.

Hopelijk schotelen de Bodegravers de toeschouwers hetzelfde verzorgde veldspel voor als in de ontmoeting met CVC Reeuwijk. In die wedstrijd combineerden de blauwhemden er lustig op los. Dit resulteerde in zeker een dozijn kansen. Het mag dan ook een klein wonder heten dat het scorebord na 90 minuten bleef steken op 1-1. Geen toeschouwer had er gek van op gekeken als Rohda’76 halverwege met 3 of 4-0 de kleedkamer had opgezocht in plaats van de brilstand. Direct na de pauze brak de improductiviteit Rohda’76 zelfs op toen het gehavende CVC Reeuwijk uit een vrije trap op 0-1 kwam. Dick van Dam liet van afstand de meer dan verdiende gelijkmaker van zijn linker vertrekken, 1-1. Ondanks nog een handvol kansen kwam de thuisploeg niet tot meer doelpunten. Behalve dat Rohda’76 zaterdag 1 september de competitie opent met een thuiswedstrijd tegen Be Fair om 14.30 uur, staat sportpark De Broekvelden bol van de activiteiten. Een springkussen, optredens van DJ’s en een barbecue zorgen voor een feestelijke ambiance bij het inluiden van het nieuwe seizoen.

alt

De CVC-doelman is net iets eerder bij de bal dan Jaap Veldhuijzen (r).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie