0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Be Fair 2 – Rohda ’76 2
wedstrijdverslag 4

Be Fair 2 – Rohda ’76 2

Door Beheerder | 24 september 2012 | Nieuws

Een mooie zaterdag na een reeks mooie zaterdagen waarop Rohda voortvarend van start is gegaan in de competitie. Om een hele goede stap te zetten voor de 1e periodetitel zou er vandaag gewonnen moeten worden van Be Fair, een team wat de competitie ook uitstekend is gestart met de volle 9 punten uit 3 wedstrijden en daarin maar 1 tegendoelpunt heeft geïncasseerd.

Rohda 2 begint de wedstrijd met de volgende namen; Patrick Piket, Rik Ouwendijk, Maarten Frouws, Martin Lok, Mark van Barneveld, Wouter Francken, Niels Uithol ©, Nick Winkel, Roel Weerheim, Baruch Bouwman en Joel Branger.

De eerste helft begon Rohda goed, een behoorlijk tempo en fel en gretig in de duels. Echte grote kansen bleven echter uit, en het was Be Fair wat via een veel te makkelijk verkregen penalty op voorsprong kwam, tegen de verhouding in. Kort daarna wist Be Fair zelfs de 2e treffer tegen de touwen te schieten, de nummer 7 van Be Fair kon een rush vanaf net over de middenlijn vrijwel ongehinderd voortzetten tot hij oog in ook stond met Patrick en daarbij niet faalde in de afwerking, een aardige domper voor Rohda.

Gelukkig wisten we daar nog voor rust wat tegenin te brengen, want Rohda kreeg een (terechte) penalty nadat Baruch in de zestien onderuit werd gehaald na zijn mannetje gepasseerd te zijn en op de keeper af te gaan. Niels Uithol schoot de pingel keurig binnen en zo gingen de ploegen rusten met een 2-1 stand.

De tweede helft was er een gretig en aanvallend Rohda te zien, waarbij Be Fair vooral veel verdedigde. Be Fairs was 1x gevaarlijk voor onze goal waarbij Patrick een katachtig reflex liet zien, waarna Be Fair eigenlijk de gehele 2e helft niet meer gevaarlijk is geweest. Rohda daarentegen is regelmatig gevaarlijk geweest voor de goal van Be Fair, het geluk en de scheidsrechter waren echter niet aan onze zijde. Be Fair maakte hands in de zestien, maar Rohda kreeg een vrije trap erbuiten toegekend. Ook Nick Winkel werd na een goede actie in het zestienmetergebied onderuit gehaald, dit werd door de scheids weggewoven. Ook was Rohda gevaarlijk via Ruben, die een voorzet vanaf de linkerzijde echter in de handen van de keeper kopte.

Na 90 minuten heeft Rohda zichzelf hier eigenlijk tekort gedaan, minimaal een gelijkspel was verdiend geweest.

Volgende week weer een nieuwe kans, we hopen u te zien op het complex van Rohda 76!

Mark v Barneveld

wedstrijdverslag 4


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie