0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bekeravontuur Rohda 4 voorbij
wed verslag 1

Bekeravontuur Rohda 4 voorbij

Door Beheerder | 5 september 2012 | Nieuws

Na de oorwassing van afgelopen zaterdag kreeg Rohda 4 al snel de mogelijkheid om zich te revancheren. Dinsdagavond stond namelijk de wedstrijd tegen Zwammerdam 4 op het programma.

Met een behoorlijke verjongingsslag trokken we ten strijde, want naast René van Wijngaarden en Hans de Bruin was ook Kien Thanh Lam van de partij. Zijn kicksen hingen al aan de wilgen, maar een laagje Pattex moest zijn schoeisel bij elkaar houden.

 

De wedstrijd was nog geen tien minuten oud of ons strijdplan kon al de prullenbak in. De voorhoede van Zwammerdam was ons letterlijk te snel af en dat resulteerde binnen no-time in een 3-0 stand. Eenmaal bekomen van de schrik kreeg ‘Damme’ nog een aantal opgelegde kansen, maar hun vizier stond niet meer op scherp. Ad van den Herik kreeg in het begin een aardige mogelijkheid, maar hij hielp de kans vakkundig om zeep. En ook Danny de Vries werd een scoringskans ontnomen, dit was tevens het einde van zijn wedstrijd. Hij verliet geblesseerd het veld.

 

Voor rust kwamen we nog goed terug tot 3-2, dankzij Piet Spannemaker en Hans de Bruin, maar na rust maakte de thuisploeg aan alle onzekerheid een eind. De goals volgden elkaar snel op en we keken al snel tegen een 6-2 achterstand aan. Met Martijn Hart in het veld kwamen we iets meer aan voetballen toe. Twee keer was hij de aangever van een Rohda-treffer. Onno van de Have en Marcel de Koning zorgde voor de eindstand van 7-4 (of was het nou 8-4?).

 

Zaterdag slaan wij een beurt over, maar 15 september moeten we uit een ander vaatje tappen, want dan wacht Hazerswoudse Boys 3 voor de competitie.

 

Benjamin Rutjens

 

wed verslag 1


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie