0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » BSC’68 1 – Rohda’76 1
wed verslag5

BSC’68 1 – Rohda’76 1

Door Beheerder | 23 september 2012 | Nieuws

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen BSC’68 op het programma. We kennen BSC nog van vorig seizoen, waarin wij beiden via de nacompetitie, in de 3e klasse zijn gebleven. Toen verloren wij in Benthuizen met 2-1 tegen 10 man. Dit en het verlies van vorige week gaf extra motivatie om te winnen.

 

De 1e helft hadden wij het meeste balbezit, maar de passing was erg slordig. Hierdoor waren wij nauwelijks gevaarlijk in de aanval en kon BSC een aantal keer gevaarlijk counteren. De eerste helft was vol fouten en bleef doelpuntloos

 

De tweede helft was niet veel anders. Wij domineerden, maar BSC was gevaarlijker. Na 70 minuten had Roel de 0-1 op z’n schoen. Na een schot op doel was de rebound voor Roel. Helaas werd deze poging van dichtbij door de keeper gekeerd.

Naarmate de wedstrijd vorderde gingen wij steeds verder op de helft van de tegenstander voetballen. Hierdoor kwamen er ook ruimtes vrij op onze helft. BSC had zeker drie goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Jeroen was echter in vorm en had steeds het juiste antwoord op de inzetten van BSC.

Uiteindelijk waren wij de gelukkigste. In de 88e minuut was er een spaarzame aanval die wel volledig klopte. Arnoud ronde de aanval af na een diepte pass over links.

 

Na deze nipte overwinning hebben we 9 punten uit 4 wedstrijden en staan we op een mooie 2e plek. Volgende week mogen wij thuis aantreden tegen Lugdunum. Wij zien u allen dan graag langs de lijn.

 

Mvg,

Joost Kwakernaak

wed verslag5


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie