0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Danny de Vries op schot tegen Koudekerk
wedstrijdverslag 3

Danny de Vries op schot tegen Koudekerk

Door Beheerder | 23 september 2012 | Nieuws

Na de domper van vorige week had Rohda 4 wat recht te zetten in de uitwedstrijd tegen Koudekerk 4. Vanwege de vele afwezigen maakten enkele gastspelers hun opwachting.

 

Onze jacht op de drie punten begon weinig overtuigend. We waren slap in de duels en mochten van geluk spreken dat de thuisploeg niet op een ruime voorsprong kwam. We hielden de schade beperkt tot één tegentreffer. Na ongeveer 20 minuten pakten we de draad op en creëerden verschillende mogelijkheden. Good old Ad van den Herik reageerde alert op een afgeslagen bal en Danny de Vries rondde een mooie aanval af, 1-2. Martijn Hart zette ons op een comfortabele voorsprong na een schitterende actie en een nog mooiere stift (1-3).

 

Het verzet leek gebroken, maar na rust was het belangrijk dat we snel afstand namen van Koudekerk. Danny de Vries leek met zijn tweede goal de wedstrijd op slot te gooien, maar verslapping aan onze kant bracht Koudekerk terug in de wedstrijd, 3-4. We waren weer bij de les en Danny de Vries maakte zijn hattrick compleet.

 

De race was gelopen en Koudekerk gaf zich gewonnen. Met treffers van Ferdi Havenaar, Gert Haveman en Danny de Vries (zijn 4e van de wedstrijd) zaten we op rozen. En dan aandacht voor het volgende. Stervlagger, sterinvaller en sterspeler Erik Dijk zette met zijn eerste goal in jaren de eindstand op het scorebord, 3-9. De vreugdetaferelen kenden geen grenzen, al dacht Martijn Hart daar anders over. Overmand door emoties besprong Erik Martijn, maar die hield overal rekening mee, maar niet met dat. Resultaat? Comedy capers met Erik Dijk die op zijn rug belandde.

 

Met onze eerste drie punten op zak komt volgende week koploper Oosterheem 6 op bezoek. Met wederom enkele afwezigen gaan we weer vol aan de bak om de overwinning binnen te slepen.

 

Benjamin Rutjens

wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie