0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwkomers leiden Rohda’76 naar winst

Nieuwkomers leiden Rohda’76 naar winst

Door Beheerder | 9 september 2012 | Nieuws

Op vrij eenvoudige wijze heeft Rohda’76 ook de tweede competitiewedstrijd in een overwinning omgezet. In en tegen promovendus Kamerik won de Bodegraafse equipe afgetekend met 1-3. Een zege die best hoger had kunnen uitvallen.

alt

 

Door de komst van een aantal nieuwe spelers heeft coach Koos Disseldorp meer opties om zijn team te boetseren. Dit keer kon de Alphense keuzeheer niet beschikken over Wim van der Neut, Arnoud Troost en Jan-Willem van der Marel. Ook Chris Nap, de topscoorder van vorig seizoen, moet als gevolg van een blessure nog steeds toekijken. De absentie van het kwartet deerde Rohda’76 nauwelijks. Nu kwam de totale doelpuntenproductie op naam van spelers die vorig seizoen nog geen blauw shirt om de schouders droegen. Roy Snijder opende na een half uur de score, 0-1. Net voor rust deelde Roel van de Put een psychologische tik uit aan de thuisclub, 0-2. Vlak na de thee zat Rohda’76 al helemaal op rozen toen Pascal Hellingerwerf zijn handtekening onder de 0-3 zette. Op het einde van de ongelijke strijd mocht Kamerik het verlies nog iets dragelijker maken, 1-3.

alt

Samen met ‘buur’ Zwammerdam en het Boskoopse Floreant voert Rohda’76 de ranglijst aan met zes punten uit twee wedstrijden. Komende zaterdag verdedigt Rohda’76 de koppositie tegen Roodenburg. De opponent uit Leiden roerde zich deze zomer nogal nadrukkelijk op de ‘transfermarkt’ en geldt als één van de titelkandidaten. De aftrap op sportcomplex De Broekvelden is 14.30 uur.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie