0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 – Jodan Boys 5
wed verslag 1

Rohda 2 – Jodan Boys 5

Door Beheerder | 30 september 2012 | Nieuws

Het is zaterdag 29 september en het laag geplaatste Jodan Boys 5 is de te overwinnen horde. Een driepunter is noodzakelijk willen we uitzicht houden op het winnen van de eerste periode. Ik zal u alvast uit de droom helpen, missie mislukt!

De eerste en tweede helft waren qua spelbeeld vrijwel uniek. Een slecht voetballend Rohda 2 wist ondanks de onzorgvuldige passing en trage oprukkende bewegingen zo nu en dan in de buurt van het Jodan Boys doel te komen. Een goed keepende Rogier Vuyk werd meer dan voldoende op de proef gesteld, maar de scherpte bij de Rohda voorhoede ontbrak om pogingen in scores om te zetten.

Of Rohda keeper Bart Kastelein een goede wedstrijd heeft gekeept is thans nog onduidelijk. De sluitpost heeft het op de bank ’s middags bij het 1e waarschijnlijk nog drukker gehad dan tijdens deze pot. Jodan Boys kon niet verder komen dan proberen met een lange trap van achteruit de spitsen te bereiken, waarin ze overigens jammerlijk faalden.

Ondanks het overwicht van de blauwhemden was men collectief niet in staat de concentratie en scherpte op te brengen om dit tot uiting te brengen in de score. Een bloedeloze 0-0 is het resultaat.

 Ik hoop dat volgende week uit een ander vaatje getapt wordt en we weer een stijgende lijn gaan pakken.

 Tot dan!!!
Maarten Frouws

wed verslag 1


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie