0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 wint 2e competitiewedstrijd van Alphia
wed verslag

Rohda 2 wint 2e competitiewedstrijd van Alphia

Door Beheerder | 9 september 2012 | Nieuws

Op deze mooie nazomerse zaterdagmiddag zou Rohda 2 om 12.00 uur aftrappen, maar bij de warming-up voelde Stefan opeens zijn hamstring waardoor hij de wedstrijd niet kon beginnen en Jan zijn plaats moest innemen.

Alphia begon met de aftrap en na een minuutje of wat kregen zij de eerste kans om op ons doel te schieten. Omdat het zo warm was had de scheidsrechter besloten dat we elke 15 minuten een drinkpauze moesten nemen. Na de eerste drinkpauze stuurde Baruch een diepe bal weg op Roel. En omdat Roel zo ontiegelijk snel was liet hij zijn tegenstander binnen een paar stappen zijn hielen zien. Zo kwam hij alleen op de keeper af. Roel legde de bal mooi in het linkerhoekje van het doel en zo stond de 1-0 op het scorebord. Waarschijnlijk door de hitte werden we wat onoplettend en kwam onze tegenstander in onze zestien terecht. We lieten ze te makkelijk om ons heen draaien en zo scoorden ze precies voor de tweede drinkpauze de 1-1.

Hierna waren we nog niet van de schrik bekomen of de volgende voorzet kwam voor onze keeper terecht. Hij schreeuwde nog met volle borst LOSSS maar de bal kwam op Wouter zijn hoofd en belande voor de tweede paal. Alphia liet deze kans niet liggen en scoorde de 1-2.

In de rust werden er een paar wissels doorgevoerd. Edwin kwam in plaats van Luuk en Thomas voor Wouter. Na een minuut of tien in de tweede helft werd ook Ruben gewisseld voor Jaap. Hierna volgden er een aantal aanvallen voor Rohda. Tot op een gegeven moment Baruch met een mooi schot in de linkerbovenhoek de keeper verschalkte.

Omdat we nu 2-2 stonden gingen we nog beter voetballen en zetten we alle tegenstanders vast zodat ze niet meer tot voetballen kwamen. Na een voorzet kwam de bal op het hoofd van Patrick, die de bal naar de verre hoek knikte, waar hij tegen de paal kwam en net over de streep stil kwam te liggen: 3-2.

Niet heel veel later werd Roel in het centrum van de zestien aangespeeld en hield twee verdedigers bezig. Zo kon hij de bal breed leggen en kon Baruch de bal in de linkerhoek plaatsen. Deze 4-2 was ook gelijk de eindstand.

Rohda 2 heeft na deze overwinning nog het volledig aantal punten kunnen pakken in de competitie.

 

Baruch Bouwman

De opstelling:

Bart, Jan, Martin, Wouter, Mark, Luuk, Niels, Patrick, Roel, Ruben, Baruch

Reserve spelers: Jaap, Jan, Edwin, Thomas, Stefan

wed verslag


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie