wed verslag 2

Rohda 2 wint eerste competitiewedstrijd tegen Hazerswoudse boys!

Door Beheerder | 4 september 2012 | Nieuws

Op 1 september werd het een schitterende dag met mooi weer en een overwinning.

Rohda begon in de voorbereiding met een oefenwedstrijd en een aantal bekerwedstrijden de eerste 3 werden verloren en de laatste werd gewonnen. Zo werd de selectie voor 2 samengesteld en klaargestoomd voor de competitie. De eerste competitiewedstrijd werd uit gespeeld tegen Hazerswoudse boys.

Opstelling van Rohda 2:

Bart, Martin, Maarten, Wouter, Stefan, Edwin, Niels, Max, barouch, Roy en Joël.

Reserve spelers: Jaap, Jan, Luuk, Roel.

De oefenwedstrijd werd ook gespeeld tegen Hazerswoudse boys deze ging met 2-0 verloren dus het was tijd om revanche te nemen.

Rohda begon goed aan de wedstrijd en creëerde twee grote kansen. Roy kwam alleen voor de keeper maar wist deze kans niet te benutten, hierna kreeg Barouch vanuit een voorzet de kans om te scoren maar de bal overschoot. Hazerswoudse boys herstelde zich en begon wat feller te spelen, maar dit mocht niet leiden tot echt gevaarlijke momenten. Ook Rohda kon niet meer echt gevaarlijk worden in de rest van de eerste helft deze werd dus afgesloten met 0-0 op het scorebord.

Tijdens de rust werd er bij rohda gewisseld Roy ging eruit met een lichte blessure hier kwam Roel voor in de plaats, op rechts-buiten.

Rohda begon ook de 2e helft goed en wist goed gebruik te maken van de snelheid van Roel. Uiteindelijk brak Roel door de verdediging heen en wist hij de keeper te verschalken en nam de 0-1 voor zijn rekening. Rohda speelde beter kreeg nog wat meer kansen maar wist deze niet te verzilveren. Uiteindelijk liep Joël de bal van buiten naar binnen en schoot op het doel en via de rug van de tegenstander werd dit de 0-2. Hazerwoudse boys had nog een goeie kans op de 1-2, uit een voorzet werd de bal richting het doel gekopt maar deze werd er knap uitgevist door Bart.

De eerste 3 punten zijn binnen, op naar volgende week dan speelt Rohda tegen Alphia thuis om 12 uur. Is kijken of we dan weer 3 punten kunnen binnen halen.