0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 4 komt thuis van een koude kermis
kermis-3298

Rohda 4 komt thuis van een koude kermis

Door Beheerder | 16 september 2012 | Nieuws

Na een niet veelbelovend bekeravontuur stond zaterdag de competitie ouverture van Rohda 4 op het programma. Hazerswoudse Boys 3 kwam op bezoek en dat tijdens het weekend dat in het teken stond van de Najaarsmarkt.

 

Het begin van de wedstrijd was slap, van beide kanten. De automatismen waren ver te zoeken in ons eigen spel en er waren maar weinig hoogtepuntjes. De passing was slordig, waardoor we geen echte kansen creëerden. Een mislukt schot van Danny de Vries kwam uiteindelijk terecht bij Martijn Hart, die de 1-0 aantekende. Lang konden we niet genieten van de voorsprong, want na mistasten van Robin Bakker (onze stand-in keeper) kopte hun rechtshalf ongehinderd de gelijkmaker binnen. Benjamin Rutjens kon ons met een 2-1 ruststand de kleedkamers in schieten, maar hij faalde jammerlijk.

 

De thee deed ons geen goed, want het spel na rust was van een nog lager niveau. De ‘zwart-witten’ zetten hun opportunisme om in een vroege goal. Wij liepen achter de feiten aan en de gasten kwamen zelfs op 3-1. Een pass van Martijn Hart veranderde dusdanig van richting dat hun keeper kansloos was. Dit bracht de spanning enigszins terug in de wedstrijd. De ‘Boys’ kregen teveel ruimte en maakten vervolgens aan alle onzekerheid een einde, 2-4. Ondanks een late aansluitingstreffer van Danny de Vries (3-4) konden we geen vuist meer maken.

 

Zo ging de openingswedstrijd van de competitie kansloos verloren en kwamen we, in het weekend van de Najaarsmarkt, thuis van een behoorlijk koude kermis. Zaterdag gaan we op bezoek bij Koudekerk 4, die al een punt op zak hebben.

 

Benjamin Rutjens

kermis-3298


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie