0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – Sportlust 8
wedstrijdverslag 3

Rohda 6 – Sportlust 8

Door Beheerder | 5 september 2012 | Nieuws

Op zaterdag 1 september stond de feestelijke opening van het seizoen gepland bij Rohda. Het seizoen van Rohda 6 was een week eerder al feestelijk geopend met een 0-5 overwinning bij Olympia. Deze week was de doelstelling om de tweede overwinning van het seizoen te boeken. Er werd om 9.00 uur(!) al verzameld bij Rohda. Vanwege dit achterlijke tijdstip was besloten om voor de verandering de biertjes op vrijdagavond te laten staan. Achteraf hadden we dit misschien beter niet kunnen doen.

Het doet mij goed te mogen melden dat Marc van Dijk na lange afwezigheid zijn plaats onder de lat bij Rohda 6 heeft weten terug te vinden! Ook stond Tim ”Gordon” van Rijn na erg lang blessureleed weer in de basis.
We begonnen met de volgende opstelling: Marc; Koole, Witte, Gordon, Wayne; Valerio, Jossa, Matthias, Menno; Hansie, Schaap

De eerste helft ging vooral op en neer. Toch lukte het Sportlust wel om tot grote komen, waar Rohda bijna niks creëerden. Toch kwamen beide ploegen niet tot scoren. Kort voor de rust kreeg Sportlust nog wel een penalty toegekend van onze eigen scheids Coen Bukman. Tot onze grote opluchting werd de penalty vakkundig naast geschoten. Een paar minuten na dit voorval mochten we aan de thee.

In de rust werden een aantal wissels doorgevoerd en gingen we weer met frisse moed terug het snikhete kunstgras op. Of het de gemiste biertjes van de vrijdagavond waren of het aan de thee lag zullen we nooit weten, maar de tweede helft was het aanzien niet waard. Rohda heeft in de tweede helft totaal niet gevoetbald en werd aan alle kanten voorbij gelopen. Een collectief falen als je het mij vraagt. Door het vreselijk voetbal van Rohda kon Sportlust maar liefst 7 keer tot scoren komen. Hierdoor kwam een uitslag tot stand die we nog kennen van vorig seizoen, 0-7. Toen de scheids voor het laatst had gefloten dropen we teleurgesteld van het veld af. Op naar de derde helft, kijken of daar nog wat te redden viel. De derde helft blijkt ons allemaal echter wel goed af te gaan en zo bleef het nog lang gezellig op Rohda. De nederlaag werd hierbij uiteraard vakkundig weggedronken. Niet meer aan denken, met geheven hoofd naar de volgende wedstrijd, waar ons de lastige uitwedstrijd bij Zoetemeer staat te wachten.
Tot volgende week!
Tim v Rijn
wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie