0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 76 D1- Gouda D1
wedstrijdverslag 3

Rohda 76 D1- Gouda D1

Door Beheerder | 16 september 2012 | Nieuws

15 September om kwart over twaalf verzamelen 14 mannen zich voor de confrontatie tegen Gouda D1. Na een speech van Hans en een prima warming up starten we om tien voor half twee aan de wedstrijd. Al snel blijkt dat Gouda wel één van de betere tegenstanders is die we tot nu toe gehad hebben. Het spel golft in het begin dan ook op en neer. Wel krijgt Rohda in de beginfase al een paar mogelijkheden om de score te openen. Na een minuut of tien gebeurt dit alsnog. Marco krijgt de bal aan de rechterkant op de rand van het strafschopgebied. Verwoestend haalt hij uit, precies in de rechterhoek, 1-0. Na die goal blijft het spel van Rohda niet altijd even zorgvuldig. Ook het druk naar voren zetten, tegenstander snel vast zetten lukt niet altijd even goed. Hierdoor krijgt Gouda enkele mooie kansen maar Rohda D1 heeft een geweldige doelman die Tim heet. Al snel in de wedstrijd raakt Jasper geblesseerd, voor hem komt de net herstelde Victor in het veld. Ruststand 1-0.

Tweede helft na de speech van Hans, komt Rohda prima uit de startblokken. Binnen een paar minuten wordt het 2-0 door een mooie solo langs de Goudse verdediging heen door Daniël. Rohda stoorde eerder waardoor Gouda er eigenlijk niet meer uitkwam en dit leidde ook tot doelpunten. De 3-0 was van Wessel en de 4-0, een prachtig schot van buiten de 16 van Victor. Zonder iemand te kort te doen was het toetje wel de mooiste van de dag. Die kwam op naam van Melvin. Hij schoot de bal keihard vrijwel in het kruis van het doel. Met een klein slippertje van de verder werkelijk geweldig keepende Tim werd de stand nog 5-1.

Ook deze wedstrijd was bij tijd en wijle weer prachtig om naar te kijken. Iedereen heeft een prima wedstrijd gespeeld vol inzet en passie. Trainers, coach en publiek waren na afloop het er over eens dat ook deze wedstrijd weer prima geweest is. Zaak is natuurlijk wel om deze lijn verder door te trekken in de wedstrijden die nog volgen. Blijf hard en serieus trainen en blijf een team vormen zoals we op dit moment zijn dan kunnen we nog een heel eind komen!!

Teeuwe Poot

wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie