Home » Rohda C2 zet Berkel C3 met ruime cijfers opzij
C2 22 sep 12 1024x768

Rohda C2 zet Berkel C3 met ruime cijfers opzij

Door Beheerder | 23 september 2012 | Nieuws

Op zaterdag 22 september verzamelden de C2 om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Berkel. De spelers dachten in de bespreking dat dit een makkelijke opgave zou gaan worden, maar dat bleek minder waar in het begin, want doordat er te veel gedacht werd dat we dit even zouden winnen was het spel van Rohda erg slordig en te makkelijk waardoor Berkel te veel in de wedstrijd konden komen, en het erg moeizaam ging.

Toch werd het al erg snel 1-0 voor de blauwhemden. Na de goal dachten we dat we nu een start hadden gemaakt om de wedstrijd verder in onze voordeel te keren maar Berkel bleef stug overeind en kreeg ook nog kansen om toch een 1-1 neer te zetten. Gelukkig werd het laat in de 1ste helft toch 2-0.

Toen begon Rohda toch meer en meer druk te zetten op de tegenstander waardoor we toch met een mooie 4-1 voorsprong de rust in gingen.

In de rust werden de spelers toch even scherp gezet dat alles niet vanzelf zou gaan en toch nog meer druk moesten gaan zetten en meer moesten gaan voetballen om zo de score en het verloop van de wedstrijd te kunnen verbeteren.

In de 2de helft begon toch alsnog weer Berkel fel en geloofden toch nog erin dat er wat te halen viel.

Gelukkig kwam er daardoor meer ruimte om te voetballen door Rohda en we zagen meer combinaties gecreëerd worden, waardoor wij meer kansen kregen om de score verder uit te breiden.

Dat gebeurd gelukkig ook en zo kregen we een 5-1 op het scorebord. Even later werd het al snel 6-1 en 7-1.

Toch kon Berkel nog iets terug doen via een strafschop die ook terecht was. De keeper hield de strafschop in 1ste instantie maar ketste van ze handen waardoor de speler van Berkel hem toch nog erin kon trappen waardoor het 7-2 stond. Gelijk na de 7-2 werd er gelijk druk gezet en maakten we al snel de 8-2 en kort daarna zelfs de 9-2. Helaas was de wedstrijd net te kort om voor het eerst in deze beker poule dubbele cijfers neer te zetten, maar het lijkt er soms wel op dat er een vloek heerst op een 10de treffer voor Rohda, maar we mogen met de score erg tevreden zijn, alleen moet de C2 meer gaan voetballen en scherper aan de wedstrijden beginnen waardoor we het vele aankomende tegenstanders het moeilijk kunnen maken en een wedstrijd meer onder controle kunnen krijgen.

Als nog de complimenten aan het team voor de al 5de winst op rij zonder punt verlies.