0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 – Be Fair 1
wed verslag

Rohda’76 1 – Be Fair 1

Door Beheerder | 3 september 2012 | Nieuws

Vandaag, zaterdag 1 september stond voor ons de eerste competitiewedstrijd op het programma thuis tegen Be Fair uit Waddinxveen. Met meerdere nieuwe spelers in de gelederen, startten wij fris aan het nieuwe seizoen. Van de nieuwe spelers stonden vandaag Tim van de Werf, Roel van de Put en Pascal Hellingerwerf in de basis.

Een Rohda dat in de beginfase nog een beetje moest aftasten. Met een goede voorhoede bij Be Fair kwamen zij een aantal maal gevaarlijk eruit. Dit leidde ook al binnen het kwartier dat de eerste goal werd gemaakt aan Waddinxveense zijde. Na balverlies op het middenveld kwam een aanvaller van Be Fair goed erdoor heen en kon de bal over Jeroen heen stiften, 0-1. Na deze goal kwam Be Fair er nog een keer zeer gevaarlijk uit. Jeroen kon een grote kans redden met een dubbele redding. Vanaf toen werden wij sterker, er werd beter gecombineerd en wij werden meerdere malen gevaarlijk voor het doel van Be Fair. Dit leidde dan ook al snel tot een doelpunt van Pascal. Vanaf de linkerkant kreeg hij de bal aangespeeld, hij liep de zestien meter binnen en schoot de bal genadeloos tegen de touwen,1-1. Een doelpunt op een goed moment, maar een nog beter moment was het doelpunt van Dick. Van ongeveer 18 meter schoot hij de bal in de 45ste minuut in het doel. Een beter moment konden wij niet uitkiezen. In de rust werd ons verteld dat wij er zeker nog niet waren, maar hier waren wij zelf al zeker van doordrongen.

Be Fair liet zich in de tweede helft duidelijk zien, veel vrije trappen en corners aan de zijde van de mannen uit Waddinxveen. Gevaarlijk waren ze ook zeker maar alles kon nog steeds weg worden gewerkt door de Bodegraafse verdediging, met een sterke Tim en Jan-Willem.

Helaas kon het tegendoelpunt niet uitblijven, een bal van de rechterzijde kwam bij een speler van Be Fair terecht en die schoot hard binnen, 2-2. Hierna volgden er nog aan beide zijdes meerdere kansen, die geen doel troffen. Tegen het einde van de wedstrijd kwam er voor ons nog een kans voor het doel van Be Fair, die uiteindelijk eindigde met een doelpunt. Een situatie die voor meerdere mensen slecht te zien was, Nick die eerst tegen een speler aan schoot, een verdediger van Be Fair wilde de bal wegschieten maar schoot hem via iemand achter zijn eigen keeper. 3-2 voor Rohda met nog naar verwachting ongeveer 5 minuten extra tijd door blessures. De 5 minuten werden uiteindelijk ongeveer 15 minuten maar gelukkig konden wij standen houden en zo onze eerste drie punten van het seizoen binnenslepen.

Na de wedstrijd is de seizoensopening nog gezellig gevierd met z’n allen. Bedankt voor de massale steun en hopelijk zie ik u volgende week in Kamerik, daar zullen wij om 14:30 uur aftrappen tegen V.v Kamerik.

Jeroen Kok

 

wed verslag


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie