Home » Rohda’76 E3 – Floreant E4
voetbal21

Rohda’76 E3 – Floreant E4

Door Beheerder | 9 september 2012 | Nieuws

Na twee uit nederlagen tegen Groeneweg 8-2 en ESTO 7-2 stond vandaag de thuiswedstrijd tegen de nummer drie uit de stand Floreant E4 op het programma.

In de wedstrijd bespreking voor afgaand aan de wedstrijd  hadden we de spelers eigenlijk twee opdrachten meegegeven laten zien dat we als team heel goed kunnen samen spelen en hard voor elkaar willen werken.

Deze twee punten daar ging het de eerste wedstrijden nogal is fout , en dat is op zich niet zo vreemd als je in een team speelt dat nog nooit samen hebt gespeeld.

De E3 van Rohda’76 is een team dat is samengesteld uit 8 spelers die uit maar liefst 6 verschillende teams afkomstig zijn waarvan 3 spelers van een andere vereniging .

Dit heeft dus even tijd nodig voordat ze aan elkaar gewend zijn.

Vanaf het eerste minuut zaten we goed in de wedstrijd en wonnen we zowat ieder duel .

En bij de eerste de beste kans kwamen we op 1 – 0 doelpunt van Jason (3de van het seizoen).
 Je zag aan de spelers dat dit zelf vertrouwen gaf en het kwam het spel ten goede want vanaf de 1-0 tot aan de rust werd er goed tot zeer goed gespeeld.

De jongens trakteerden het publiek op een aantal mooie aanvallen die helaas voor Rohda allemaal belanden in de handen van de  keeper van Floreant .

Het hoogte punt van de wedstrijd was de 2-0 echt een fantastische aanval waarvan de bal van voet tot voet ging en waar Djonno mooi vrij voor de keeper werd gezet en waar iedereen zou schieten speelde hij de bal nog een keer mooi breedt op Jason die van hem het doelpunt mocht maken.

Na de rust werd het allemaal iets moeilijker niet dat we in gevaar kwamen maar de krachten raakten op . Zeker de jongens op het middenveld kregen het zwaar  doordat  het gat tussen de verdedigers en de aanvallers te groot werd gehouden .

Ondanks dat kregen we nog een hand vol kansen die we allemaal niet benutten.

Aan het einde van de wedstrijd lukte het Stijn om de dik verdiende 3-0 op het bord te krijgen .

Niet veel later was het de aanvoerder van vandaag Wessel die zijn zeer goede spel beloond zag worden met een goal 4-0 wat gelijk de eindstand was.

In de strafschoppen reeks na de wedstrijd liet Anouk  zich ook nog even van haar beste kant zien door een paar mooie strafschoppen te pakken.

De overwinning van vandaag  is de beloning van hard trainen en goed samen spelen .

Maandag gaan we met het team weer hard trainen voor de wedstrijd van woensdag dan spelen met onze E3 (eerste jaars) tegen Rohda’76 E2 (tweede jaars ).

In de bekercompetitie wacht volgende week de uit wedstrijd tegen CVC uit Reeuwijk

Van deze wedstrijd krijgt u een verslag van onze ster keepster  van de E3  Anouk de Jager