0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 incasseert eerste verlies, 0-4

Rohda’76 incasseert eerste verlies, 0-4

Door Beheerder | 16 september 2012 | Nieuws

Na twee overwinningen op rij liep Rohda’76 tegen de eerste nederlaag van het seizoen op. Roodenburg hield stevig huis op sportpark De Broekvelden: 0-4. Rohda’76  had weinig verweer tegen de Leidenaren. De gasten wisten het spel van Rohda’76 eenvoudig te ontregelen door de thuisploeg steeds onder druk te zetten. Die spelopvatting liet zich al binnen een kwartier uitbetalen. Op links moest Marius Reijsbergen het afleggen tegen zijn directe tegenstander, 0-1. Vijf minuten later liet Tim van der Werf de spits van Roodenburg ontsnappen. Alleen ten koste van een overtreding binnen de zestien kon de Rohda-captain direct onheil voorkomen. Dat bleek uitstel van executie, want de arbiter wees terecht naar de stip, 0-2.

Toch was Rohda’76 voor de rust zeker niet kansloos. Zo dook Roy Snijder twee keer op voor het Roodenburg-doel, maar de aanvaller kreeg de bal niet tegen de touwen. Ook een schot uit de tweede lijn van Dick van Dam had een beter lot verdiend. Daarmee was het wel gedaan met de offensieve wapenfeiten van Rohda’76. Want ondanks het inbrengen van Nick Winkel, Arnoud Troost en Wim van der Neut, wist de thuisploeg na de rust aanvallend geen vuist te maken. De mannen van haring en wittebrood wel. Die liepen eenvoudig verder weg, 0-4.

Komende zaterdag reist Rohda’76 af naar Benthuizen. Daar binden de Bodegravers de strijd aan met het nog puntloze BSC’68. Om 14.30 uur zet de scheidsrechter de twee ploegen aan het werk.

alt

Roy Snijder was enkele keren dicht bij een doelpunt, maar de Rohda-aanvaller kwam niet tot scoren. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie