0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 Meisjes B1 wint ook tweede bekerwedstrijd
Voetbal algemeen-0008

Rohda’76 Meisjes B1 wint ook tweede bekerwedstrijd

Door Beheerder | 3 september 2012 | Nieuws

Na de uitstekende 6-1 overwinning op cvv De Zwervers wisten de meisjes B van Rohda ook hun tweede wedstrijd in het bekertoernooi in winst om te zetten. In Gouda won MB1 dankzij een treffer van Renate Bos met 0-1 van DONK MB1.

Voor de meisjes is het nieuwe seizoen nog vrij onvoorspelbaar. Vorig seizoen eindigde het team als MC1 als kampioen. Nu speelt het team met meer dan de helft aan C-speelsters in de B-competitie. Het was dan ook afwachten hoe het team zich daarop zou instellen. DONK had ook haar eerste wedstrijd gewonnen van UNIO en dus konden de Bodegraafse meiden de eerste echte test aangaan.
Op het nieuwe complex van DONK was Rohda na tachtig minuten de verdiende winnaar, maar moest het wel erg diep gaan.

In de eerste helft speelde het spel zich vooral af op de helft van de thuisploeg, maar echt grote kansen bleven uit. Wel belandde de bal een keer op de paal en spits Dominique Binnendijk speelde de bal bij een één-tegen-één met de keepster te ver voor zich uit. Na de rust drongen de Bodegraafse meiden in het eerste kwartier flink aan en leek het een kwestie van tijd dat de score geopend zou worden. Het lukte na een op de woensdagavond geoefende aanvalsopzet. Dominique soleerde tot in het strafschopgebied en ging niet voor eigen succes, maar legde de bal kruislings terug richting de zestien. Van ongeveer vijfentwintig meter pegelde Renate de bal via de binnenkant van beide palen snoeihard tegen de touwen: 0-1.

Enkele wisselingen binnen het team zorgden wel voor enige onrust en DONK probeerde de gelijkmaker te forceren. Kayleigh Binnendijk, keepster van MB1, hield haar doel schoon met dank aan een hardwerkende ploeg voor zich.Opstelling: Kayleigh; Monique, Vera, Marieke, Lisanne; Tarsiga, Renate, Julia, Valerie; Dominique, Maxime.
Wissels: Norinne voor Tarsiga, Tarsiga voor Valerie, Valerie voor Renate, Renate voor Marieke, Marieke voor Vera.

Voetbal algemeen-0008


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie