0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 ‘steelt’ drie punten

Rohda’76 ‘steelt’ drie punten

Door Beheerder | 23 september 2012 | Nieuws

In Benthuizen had Rohda’76 weinig reden tot klagen. Tegen het laaggeplaatste BSC’68 was Vrouwe Fortuna duidelijk op de hand van de Bodegravers, 0-1. Door de gestolen overwinning handhaaft het elftal van Koos Disseldorp zich in de kopgroep. Floreant morste nog geen enkel punt en voert na vier speelronden de ranglijst aan. Rohda’76, Zwammerdam en Be Fair volgen op drie punten achterstand. Tegen BSC’68 domineerde Rohda’76 in de eerste helft, maar echt dreigend voor het doel van de thuisclub werd het zelden. Ook in de tweede helft kon Rohda’76 bogen op het meeste balbezit, maar de beste kansen waren voor de gastheren. Zestig tellen voor het laatste fluitsignaal viel de enige en winnende treffer. Die mocht Arnoud Troost op zijn naam schrijven. ,,We hadden wel het meeste balbezit, maar hebben niet best gevoetbald. Die drie punten zijn natuurlijk wel heel lekker,’’ glunderde rechtsback Jaap Veldhuijzen na afloop. Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 weer in eigen omgeving. Dan komt het Leidse Lugdunum naar sportcomplex De Broekvelden. De aftrap is om 14.30 uur.

alt

Matchwinnaar Arnoud Troost soleert door de defensie van BSC’68. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie