0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 verspeelt winst in slotfase

Rohda’76 verspeelt winst in slotfase

Door Beheerder | 30 september 2012 | Nieuws

Geheel onverwachts én onnodig gaf Rohda’76 een zeker lijkende winst uit handen. Tien minuten voor tijd leidden de Bodegravers nog met 3-1 tegen Lugdunum, maar in de slotfase ging het fout en kwamen de Leidenaren alsnog langszij, 3-3. En daarmee liet Rohda’76 een uitgelezen mogelijkheid liggen om aansluiting te houden met koploper Floreant. ,,Ja, dit is balen,’’ vatte Koos Dissdeldorp de deceptie na 90 minuten samen. ,,We hadden controle over de wedstrijd, dan mag je dit niet meer weggeven.’’

Ondanks dat Rohda’76 de bovenliggende partij was, namen de gasten na een kwartier spelen de leiding, 0-1. Direct daarna zorgde Pascal Hellingerwerf uit een vrije trap weer voor evenwicht, 1-1. In de tweede helft bleef de thuisclub domineren en liep terecht uit naar 3-1. Eerst zette Esli Westmaas zijn ploeg op voorsprong, daarna rondde Roel van der Put het voorbereidende werk van Dick van Dam knap af, 3-1. Geheel tegen de verhouding in kwam Lugdunum alsnog op gelijke hoogte, 3-3. Jaap Veldhuizen stond iets eerder onder de douche dan zijn tien ploeggenoten. De nijvere rechtsback incasseerde twee gele kaarten, dus rood. De stand aan kop is nu als volgt: 1. Floreant 5-15, 2. Be Fair 5-12, 3. 3. Rohda’76 5-10. Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Ariston’80. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

alt

Esli Westmaas helpt Rohda’76 aan een 2-1 voorsprong.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie