Home » Rohda76 vs. Roodenburg
wed verslag 3

Rohda76 vs. Roodenburg

Door Beheerder | 17 september 2012 | Nieuws

Na 2 wedstrijden te hebben omgezet in 6 punten begonnen we deze zaterdag tegen roodenburg vol vertrouwen aan de aftrap voor de volgende 3 punten.

Met een zeer jong elftal begonnen we de wedstrijd met aardig voetbal en ook nog de nodige kansen. Waar wij de scherpte voor de goal misten zagen de mannen uit leiden al vrij snel de 0-1 op het bord staan.

10minuten later mocht de spits van roodenburg in z’n handjes wrijven omdat de scheids een overtreding had gezien in de zestienmeter waar niet iedereen het mee eens was, 0-2. dit was ook gelijk de ruststand.

Met nog steeds veel vertrouwen op een goede afloop begonnen we de 2e helft scherp en hadden eigenlijk snel de 1-2 moeten maken om de tegenstander te kunnen ontregelen om zo nog iets te forceren.

Na een mis communicatie bij ons achterin konden de gasten achterover gaan leunen 0-3.

En als dat al niet erg genoeg was kwam de genade klap aan het eind van de 2e helft 0-4.

Met ruime cijfers op eigen veld verslagen staan we weer met beide benen op de grond en moeten we extra gemotiveerd zijn voor onze aankomende wedstrijd in Benthuizen.

We hopen, ondanks de drama pot tegen roodenburg op jullie steun en support.