0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Valse start Rohda 4
knvb-beker-toernooi

Valse start Rohda 4

Door Beheerder | 2 september 2012 | Nieuws

Na vier maanden zonder wedstrijd mocht Rohda 4 eindelijk de wei in (lees het kunstgrasveld op). Naast de festiviteiten rondom het openingsfeest trapten wij om 14:00 uur af voor onze bekerontmoeting tegen Oudewater 3.

Het was duidelijk te merken dat het onze eerste wedstrijdminuten van het seizoen waren. Alhoewel de eerste grote kans in de wedstrijd nog wel van onze voeten kwam, leverde het foutenfestival al snel de 0-1 op voor de bezoekers. Defensieve blunders van Pieter van Dijk en Benjamin Rutjens hielpen Oudewater nog meer in het zadel, waardoor ze uitliepen naar een 0-3 ruststand. Ook de inbreng van ‘good old’ Ad van den Herik kon het tij niet keren, want ook hij paste zich moeiteloos aan.

De stemming op het veld sloeg dan ook al snel om. In plaats van in gesprek met de bal waren we meer met elkaar bezig. Dit leidde niet tot het gewenste effect en werkte vooral averechts.

De tweede helft kwamen we iets beter uit de startblokken, maar diverse mogelijkheden waren niet besteed aan onze spitsen. Oudewater kreeg daarentegen legio kansen, maar sprong onzorgvuldig om met de geboden ruimte. Uiteindelijk wisten ze nog wel twee keer Jan de Graaf te passeren. Tussendoor was het Marcel de Koning die onze eer wist te redden met een schitterend schot in de rechter bovenhoek. Met een 1-5 eindstand op het scorebord dropen we af na een kurkdroge en hete middag.

Ondanks deze oorwassing zag onze trainer, Ad van den Herik, toch nog voldoende aanknopingspunten voor de training van a.s. donderdag. Alleen jammer dat we twee dagen eerder al aan de bak moeten, wederom in de beker, tegen Zwammerdam 4.

Benjamin Rutjens

knvb-beker-toernooi


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie