0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » WDS 4 – Rohda’76 6
wed verslag 3

WDS 4 – Rohda’76 6

Door Beheerder | 30 september 2012 | Nieuws

De eerste helft spreken we niet veel over…. Nat veld, wind tegen, we spelen op het hoofdveld, penalty tegen, doelpunt afgekeurd, waardoor we de rust in gingen met 3 – 0 achter…
De tweede helft gingen de mannen van Rohda 6 vol gas der tegen aan! Flitsende combinaties en goede druk vanuit Kees en Matthijs zorgde al snel voor een handbal actie van een middenvelder van WDS. Het kanon werd in stelling gebracht, Jossa, en schoot de bal feilloos in de kruising! We hoopten op een kratje maar kregen een doelpunt.
De druk bleef op de ketel en een aantal lange ballen richting de 16 resulteerde tot een doelpunt vaan Kees. Commentaar van onze jonge spits op deze actie:”als de tegenstander de bal niet wil, dan neem ik hem toch!”. Het staat 3 – 2 met nog ruim een half uur spelen. Er komt een wissel Steef der uit en Menno het veld in. Marc (die ondanks zijn blessure speelde) schoof naar midmid en de mannen gingen door.
Een overtreding (volgens de scheids) randje 16 ( had ook een penalty kunnen zijn volgen Rino) door Edwin. De 5 mans muur werd gezet, maar er was geen houden aan. Via de lat in de kruising. 4 – 2 op het scorebord, maar dat betekend niet dat de wedstrijd gespeelt zou zijn.
Door een goede actie vanuit de verdediging en een passeer beweging van Menno werd Kees randje 16 bereikt. Deze zag Bonnema inschuiven en die scoorde de 4 – 3. Een gelijkspel zat er gewoon nog in met 10 min op de klok.
WDS kreeg een kans voor open doel maar schoot naast. Rinze dook op maar schoot naast. WDS nogmaals voor het doel, maar wederom niet door een sterk verdedigende Jos en Joost samen. Weer acties voor beide partijen en dat resulteerde nog tot niets. Blessure voor Bonnema, de ijzersterke verdediger van Rohda 6 werd gewisseld. In de laatste minuten wist WDS via een kluts situatie de bal mooi uit te spelen en het stond 5 – 3. De wedstrijd was nu echt gespeeld.
Niet veel later blies de scheids af. Helaas was de tweede nederlaag van de competitie een feit. De heren maken zich op voor volgend weekend waar er thuis gewacht gaat worden voor de opmaak tegen moerkapelle. Hopelijk is de selectie breder voor dit weekend zodat de rust en krachten beter verdeeld worden. Let’s go Rohda, Let’s GO!

Menno

wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie