0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wist u dat ?
wist u dat

Wist u dat ?

Door Beheerder | 12 september 2012 | Nieuws

Wist u dat dit de eerste keer dat ik dit schrijf. Wist u dat de trainingspakken voor de jeugd weer zijn uitgereikt en dat jeugdcommissie daar heel veel tijd in gestoken heeft. Wist u dat onze accommodatie in de komende weken aan de buitenkant wordt geschilderd. Wist u dat onze website deze maand tot nog toe gemiddeld door 426 unieke bezoekers per dag werd bezocht, dat zij bij elkaar 20546 pagina’s hebben bekeken. Wist u dat er gelukkig steeds meer wedstrijd verslagen worden in gestuurd. Wist u dat we ook op Facebook zijn te bewonderen. Wist u dat het schilderwerk door twee vrijwilligers wordt gedaan. Wist u dat het elke week een hele klus voor de jeugdcommissie om de scheidsrechters rond te krijgen. Wist u dat bij de senioren alleen het vijfde elftal naar de tweede ronde van de beker doorgaat. Wist u dat het best moeilijk is om dit te schrijven. Wist u dat bij de jeugd er nog zeven teams zijn die nog alles hebben gewonnen. Wist u dat bij de senioren een gele kaart €13.80 kost en een rode kaart 21.80. Wist u dat een gele kaart bij de jeugd €6.20 kost. Wist u dat ik dat niet het bedrag weet van een rode kaart bij de jeugd. Wist u dat Rohda 1 afgelopen zaterdag met een gemiddelde leeftijd van 21.3 speelde. Wist u dat er 23 man met de Rohto meespelen en dat helaas maar één persoon meer is als vorig seizoen. Wist u dat Rein Smit vier keer scoorde tegen Soccer Boys, maar dat het niet mee telt voor de Tante Corrie Bokaal omdat het een bekerwedstrijd was. Wist u dat Tim v/d Werf de nieuwe aanvoerder van Rohda 1 is en naar ver luiding de jongste aanvoeder ooit. Wist u dat Karel de Vos deze eer tot nog toe had. Wist u als ik dit fout heb je mij kan corrigeren. Wist u dat als je wat te melden heb voor de website je dat dan kan opsturen naar kvdwilk@xs4all.nl .

Met vriendelijke groet,

Kees van der Wilk

wist u dat


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie