0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zoetemeer 1 – Rohda 6
wed verslag 2

Zoetemeer 1 – Rohda 6

Door Beheerder | 12 september 2012 | Nieuws

Na de afslachting van vorige week was het vandaag voor ons belangrijk om wat recht te zetten. Vooraf stond vast dat dit alles behalve een makkelijke opgave zou worden. Omdat Rohda 6 dit seizoen over een veel te ruime selectie beschikt (19 man) waren we genoodzaakt een paar van onze spelers met het 7e mee te laten spelen. Alsnog gingen wij met 15 man rond 1 uur op weg naar Zoetemeer. Aangekomen bij Zoetemeer kregen wij het vreselijke nieuws dat wij ondanks de enorme hitte op het kunstgras moesten aantreden.

We gingen het veld op in de volgende opstelling:
Marc; Koole, Witte, Gordon, Wayne; Valerio, Jossa, Rino, Coen, Schaap; Matthias Op de bank hadden Menno, Hansie, Bonnema, Maarten, Rons en Nekka hun plek gevonden.

Al snel werd duidelijk dat het zware middag zou worden, mede door de enorme hitte van het ku(ns)tgras. Doordat we in een 4-5-1 opstelling het veld op waren gegaan was het in het begin vooral zoeken. Dit resulteerde uiteindelijk in de 1-0 van Zoetemeer. Hierdoor werd Rohda eindelijk wakker en werd er steeds meer enbeter gevoetbalt. Zo kon Hansie na een mooie bal van Witte de 1-1 maken. Na de gelijkmaker was het Rohda dat de wedstrijd domineerde. Uit een mooie vrije trap om de muur was het Jossa die de 1-2 kon maken. Erg lang kon Rohda niet geniten van de voorsprong want Zoetemeer maakten al snel de 2-2 na een penalty verkregen door een handsbal in de 16. In de laatste minuten van de 1e helft was het tweemaal Zoetemeer dat scoorde uit een goed uitgespeelde counter. Erg zonde want Rohda deed in de eerste helft niet onder voor Zoetemeer. Zo gingen we met een 4-2 achterstand de rust in.

In de rust werd het vochttekort van vele vakkundig aangevuld met liters limo die overal vandaan gehaald werden. Na veel wissels en harde woorden gingen wij weer vol goede moed het veld op. In de rust was besloten om het in de eerste helft gebruikte 4-5-1 om te zetten naar een 4-4-2. Dit bleek echter geen slimme zet. Na een paar minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld doordat Zoetemeer alweer twee keer het net gevonden had. Veel koppies bij Rohda gingen hangen en er werd door vele niet meer echt serieus gespeeld. Erg jammer want Zoetemeer kwam er een paar keer goed uit en wist zo een aantal keer te scoren. Rohda ging pas in de laatste minuten weer voetballen en wist hierdoor nog een penalty te versieren. Hansie schoot deze zeer netjes binnen. Zo eindigde de wedstrijd in een zeer teleurstellende 9-3 nederlaag. Erg zonde want dit was absoluut niet nodig geweest. Na de wedstrijd werd het verloren vocht bij Zoetemeer aangevuld met de nodige biertjes om vervolgens weer terug te keren naar Rohda. Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. De eerst volgende wedstrijd is woensdag 19 September tegen Sportlust. Dan gaat de competitie weer beginnen en moet er dus gewonnen worden!

Tot dan!
Tim v Rijn

wed verslag 2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie