0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ariston’80 1 – Rohda’76 1
wed verslag5

Ariston’80 1 – Rohda’76 1

Door Beheerder | 11 oktober 2012 | Nieuws

Vorige week haald Rohda’76 1 punt waarbij het met 3-1 voor stond tegen Lugdunum. Deze week is Rohda’76 op bezoek bij Ariston 80 in Delft. Na eigenlijk 2 punten verlies op de wedstrijd van vorige week was Rohda gemotiveerd om nu wel de 3 punten binnen te slepen. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras en Rohda speelde in de mooie rode uit teneus.

 

Rohda begon sterk aan de wedstrijd en zelfs zo sterk dat Wim van der Neut al na 3 minuten Rohda op een 0-1 voorsprong bracht. Na de 0-1 was Rohda eigenlijk meer op zoek het tweede doelpunt maar was slordig in de afronding. Na 20 minuten werd Ariston wakker geschud en maakte ze het Rohda lastig. Het lukte Ariston om hun aanvaller alleen voor de keeper te zetten, maar de aanvaller schoot echter de bal naast de palen. Het werd daarna erg rommelig bij Rohda. Ballen die niet meer goed werden aangespeeld, de ballen die niet meer goed werden aangenomen en mis communicaties tussen de spelers. Maar ondanks dat kon Rohda het achterin dicht houden en rusten met een 0-1 voorsprong .

 

In de tweede helft stond er een ander Ariston. Ariston was veel in balbezit en was ook steeds dichter bij de 1-1. Rohda had het lastig en begonnen op elkaar te mopperen. Maar moesten de koppen bij elkaar houden. En het lukte Ariston niet om door de verdediging van Rohda te komen. Na een goede counter werd Wim van der Neut ingespeeld die goed draait en met zijn rechter buitenkant in de verre hoek de bal in het doel schiet. Rohda op 0-2 en er waren nog ongeveer 10 minuten te spelen. Na de 0-2 was Ariston nog veel in balbezit en op zoek naar de 2-1, maar dit lukte niet. Het blijf bij 0-2 en daardoor blijft Rohda bovenin mee doen.

Esli Westmaas

 

wed verslag5


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie