0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bericht van de voorzitter
voorzittershamer

Bericht van de voorzitter

Door Beheerder | 14 oktober 2012 | Nieuws

Clubgenoten,

 

Met pijn in het hart wil ik jullie bij deze mededelen dat ik op 19 november tijdens de algemene ledenvergadering (komt allen!!!, aanvang 20:00) zal aftreden als clubvoorzitter.

 

Gedurende 4 jaar heb ik het voorzitterschap met veel plezier op mij genomen, maar ik blijk het in praktijk niet meer te kunnen combineren met mijn ondernemerschap, zodat ik deze lastige beslissing heb moeten nemen. Het afscheid als voorzitter brengt bij mij gemengde gevoelens naar boven. Aan de ene kant is het werk bij een club als Rohda nooit af, aan de andere kant is de club er de afgelopen jaren op natuurlijk op vooruit gegaan en ligt er een prachtige toekomst voor ons.

 

Dat brengt mij trouwens op het volgende punt: het bestuurslidmaatschap is een echte aanrader. Het leert je de club ook op een heel andere wijze te leren kennen en het is een leuke leerschool op het gebied van organisatie, management en beleid. Het bestuur kent, naast het voorzitterschap, ook nog andere vacatures. Klik maar eens op deze link: vacatures. Hopelijk heeft u uw formulier inzake het vrijwilligers werk al ingevuld en afgegeven.

 

Ten slotte wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de prettige samenwerking en het enthousiasme de afgelopen jaren. Wij zullen elkaar nog regelmatig tegenkomen op ons prachtige complex!

 

Sportieve groet,

 

Wulfred Beijeman

Voorzitter

voorzittershamer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie