0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kalenderactie Rohda’76 van start

Kalenderactie Rohda’76 van start

Door Beheerder | 28 oktober 2012 | Nieuws

Door de groei die Rohda’76 de laatste jaren doormaakt, moet de vereniging investeren in extra kleedruimtes. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom zet de vereniging tal van acties op touw om aan de benodigde euro’s te komen. De verkoop van jeugdkalenders is daar een voorbeeld van. Die ging afgelopen zaterdag van start. C-junioren en spelers van alle pupillenelftallen proberen de komende weken zoveel mogelijk kalenders aan de man te brengen. Bij iedere maand staan de foto’s van één of twee jeugdelftallen fraai afgebeeld. Net als de logo’s trouwens van de negentien sponsoren die een bijdrage leveren in de drukkosten.

alt

Erik Sloof, voetballer van F3, wist Koos Disseldorp te strikken voor een exemplaar. De trainer/coach van het eerste elftal van Rohda’76 trok spontaan zijn portemonnee. Hij gaf grif vijf euro in ruil voor het prachtig geïllustreerde jaaroverzicht van 2013. Fotograaf Danny de Vries was er als de kippen bij om de ‘transactie’ vast te leggen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie