0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kamerik 2 – ROHDA’76 2
wed verslag

Kamerik 2 – ROHDA’76 2

Door Beheerder | 23 oktober 2012 | Nieuws

“Hoe ROHDA 2 op houdini-achtige wijze ontsnapt”

Vandaag stond de inhaalwedstrijd uit tegen Kamerik op het programma. Na een overtuigende zege vorige week tegen TAVV gingen we vol zelfvertrouwen op weg richting Kamerik.

We begonnen met de volgende namen: Bart, Johan, Marius, Martin, Mark, Edwin, Wouter, Roel P, Roy, Chris en Baruch.

Wissels: Roel W, Patrick en Niels

1e helft

Na een zwakke warming-up begonnen we vrij goed aan de wedstrijd. Duels werden over het gehele veld gewonnen, waardoor we verdedigend niet in de problemen kwamen. Al snel hadden we een overwicht tegen het lager geklasseerde Kamerik. Wat we verdedigend goed deden, misten we in de aanval. De bal ging te langzaam rond en de beweging die voorin nodig was bleef uit. De enige domper aan onze kant was het uitvallen van Edwin (Niels verving hem). Zo kon Kamerik ogenschijnlijk gemakkelijk overeind blijven. Zonder verdere noemenswaardig grote kansen gingen we met een 0-0 stand rusten.

2e helft

Ook na rust een zelfde spelbeeld. Kamerik verdedigt en ROHDA valt aan, ook nu weer zonder grote kansen te creëren. Volledig tegen de verhouding in scoort Kamerik in de 65e minuut. Een lange bal van de keeper wordt slecht ingeschat door onze verdediging. De linksbuiten van Kamerik denkt niet na en schiet de bal van 25 meter langs Bart 1-0. Een vreselijk domper, omdat de Kamerikse muur nauwelijks geslecht kon worden. Toch gaven we de moed niet op, we blijven aanvallen, maar zonder overtuiging. We gaan in de 77e minuut door het oog van de naald als de tweede goal van Kamerik wordt afgekeurd wegens buitenspel. Met Patrick voor de moegestreden Roel gingen we op zoek naar doelpunten. Met nog 6 minuten op de klok krijgen we onze eerste uitgespeelde aanval. Een goede actie van Roel W (die na de rust inviel) bereikte Chris, Chris legde de bal keurig breed op de vrijstaande Baruch. Onze goalgetter kan met deze kansen prima omgaan 1-1. De bal snel uit het doel halend leek het geloof in een overwinning weer terug. Kamerik maakte een aangeslagen indruk en leek uitgeput. De druk op het Kamerikse doel werd enorm. Toch viel de beslissing pas in de 91e minuut. Een goede aanval werd breed gelegd door Roy, waarna Niels met een bekeken schot de bal in de verre hoek achter de keeper kon plaatsen. Opluchting alom. Toch maakten we het onszelf nog een maal onnodig lastig. In de 93e minuut kregen we een indirecte vrij trap tegen, omdat Bart de bal te lang vast hield. Gelukkig werd deze kans gemist en wonnen we uiteindelijk met 1-2.

Door deze overwinning handhaven we ons in de top 3. Volgende week spelen we in Zegveld tegen SIVEO. Het verleden leert dat deze wedstrijden altijd lastig zijn voor ons. Vorig seizoen konden we 2 maal niet winnen van SIVEO. Uw steun is nodig. Tot dan!

Niels Uithol

wed verslag


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie